ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric prezintă programul „AUR te aude”! Noi nu ne închidem...

Senatorul Sorin Lavric prezintă programul „AUR te aude”! Noi nu ne închidem într-un turn de fildeș

Sorin Lavric, senator al Alianței pentru unirea Românilor, a prezentat un nou program pe care partidul îl pune la dispoziția cetățenilor. Astfel, în numele echipei din Senat a AUR, Sorin Lavric a a lansat proiectul AUR te aude! Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook:

„Mă numesc Sorin Lavric, sunt senator în județul Neamț, și vreau să vă înștiințez că noi, senatorii AUR, nu ne complacem în letargie și nu ne închidem într-un turn de fildeș.

De aceea, mergem către voi, vă întâmpinăm dorințele și necazurile, tocmai de aceea am întocmit un program care se numește „AUR te aude!“

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Este o variantă electronică, o găsiți pe Internet, iar consilierii noștri vor veni și vă vor pune la îndemână hârtiile și formularele de care aveți nevoie ca să vă spuneți acolo orice păs, orice necaz și orice aveți pe suflet. Nu uitați, AUR te aude“, precizează Sorin Lavric în videoclipul postat pe pagina de Facebook.

Programul poate fi accesat pe site-ul AUR te aude!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Ce caterinca!!!! Nici un senator AUR nu are menționat pe pagina sa de la Senat adresa biroului parlamentar si datele de contact, dar ei vor să intre în contact cu oamenii. Nu-i vorba ca senatorii AUR nu sînt singurii care NICI UNUL nu are menționate datele de contact din teritoriu, ca de altfel si unii senatori PSD, PNL, USR. Faceti-va publice datele de contact pe paginile de internet ale Parlamentului!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...