duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric prezintă programul „AUR te aude”! Noi nu ne închidem...

Senatorul Sorin Lavric prezintă programul „AUR te aude”! Noi nu ne închidem într-un turn de fildeș

Sorin Lavric, senator al Alianței pentru unirea Românilor, a prezentat un nou program pe care partidul îl pune la dispoziția cetățenilor. Astfel, în numele echipei din Senat a AUR, Sorin Lavric a a lansat proiectul AUR te aude! Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook:

„Mă numesc Sorin Lavric, sunt senator în județul Neamț, și vreau să vă înștiințez că noi, senatorii AUR, nu ne complacem în letargie și nu ne închidem într-un turn de fildeș.

De aceea, mergem către voi, vă întâmpinăm dorințele și necazurile, tocmai de aceea am întocmit un program care se numește „AUR te aude!“

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Este o variantă electronică, o găsiți pe Internet, iar consilierii noștri vor veni și vă vor pune la îndemână hârtiile și formularele de care aveți nevoie ca să vă spuneți acolo orice păs, orice necaz și orice aveți pe suflet. Nu uitați, AUR te aude“, precizează Sorin Lavric în videoclipul postat pe pagina de Facebook.

Programul poate fi accesat pe site-ul AUR te aude!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Ce caterinca!!!! Nici un senator AUR nu are menționat pe pagina sa de la Senat adresa biroului parlamentar si datele de contact, dar ei vor să intre în contact cu oamenii. Nu-i vorba ca senatorii AUR nu sînt singurii care NICI UNUL nu are menționate datele de contact din teritoriu, ca de altfel si unii senatori PSD, PNL, USR. Faceti-va publice datele de contact pe paginile de internet ale Parlamentului!

    • Faptul că niciun parlamentar nu are mentionat pe site datele de contact nu poate insemna ca este o problema cu cei care publică aceste date, respectiv angajații Parlamentului. Nu parlamentarii isi gestioneaza paginile de internet de pe siteurile Parlamentului, ci angajatii acelei institutii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE