ACTUALITATEUn nou protest împotriva măsurilor anti-Covid va avea loc pe 10 octombrie

Un nou protest împotriva măsurilor anti-Covid va avea loc pe 10 octombrie

Pompiliu Diplan și grupul „Starea de Libertate” organizează un nou protest împotriva măsurilor restrictive impuse de autorități pentru combaterea virusului Covid-19, informează un mesaj primit pe adresa redacției R3Media.

Principala revendicare a protestatarilor este „respectarea convenției europene a drepturilor omului”. „Stop măsurilor extreme și ridicole menite să creeze psihoză, nu sănătate. Pentru respectarea dreptului la educație și sănătate al copiilor noștri”, se arată în mesaj.

Manifestația va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 16:00, în Piața Universității din Capitală.

Un protest asemănător a avut loc în București, pe 19 septembrie, la care au luat parte peste 1.000 de persoane.

Miercuri seară, în Piața Victoriei din București, peste 2.000 de persoane au protestat împotriva noilor măsuri îndreptate contra industriei Horeca.

Mai multe informații despre Pompiliu Diplan puteți afla din acest interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite