sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEUn medic patolog canadian aruncă în aer teoriile oficiale despre virus: Avem...

Un medic patolog canadian aruncă în aer teoriile oficiale despre virus: Avem parte de o isterie publică nefondată condusă de politică și mass-media / Măștile și distanțarea sunt total inutile

Dr. Roger Hodkinson, patolog canadian, a fost înregistrat afirmând unor oficiali din provincia Alberta că noul coronavirus este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”, informează The Summit News.

La începutul conversației, Hodkinson s-a recomandat ca fiind „specialist în patologie, inclusiv virologie, membru al Royal College of Physicians and Surgeons of Canada, certificat pentru a liberă practică din 1976 și actual președinte al unei companii din Carolina de Nord (SUA), care se ocupă cu comercializarea testelor Covid-19”.

El a explicat avertizând încă de la început că ceea ce va spune este „împotriva narativei oficiale”.

„Avem parte de o isterie publică absolut nefondată, condusă de mass-media și politicieni și este scandalos, cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public care nu bănuiește nimic”, a declarat el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Doctorul a explicat că răspândirea virusului nu poate fi oprită, și în afară de protejarea celor mai în vârstă, nu poate fi făcut nimic. Toată situația reprezintă „politicieni care se joacă de-a medicina, ceea ce este un joc foarte periculos”.

Hodkinson afirmă că distanțarea socială este inutilă, pentru că virusul covid „se răspândește prin aerosoli, care circulă aproximativ 30 de metri înainte să cadă”, el recomandând aplicare măsurilor prevăzute în declarația de la Great Barrington, semnată deja de mii de medici și cercetători din întreaga lume.

Medicul a mai spus că „măștile sunt cu totul inutile. Nu există nicio dovadă pentru eficiența lord. Măștile de hârtie și din material textil reprezintă doar ‘virtue signalling`. Nici măcar nu sunt purtate eficient în majoritatea timpului. E ridicol. Îi văd pe acești nefericiți și needucați – și nu spun asta într-un sens peiorativ – mergând ca niște lemingi supunându-se fără nicio bază factuală pentru a-și pune masca pe față”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

El a mai adăugat că testele PCR nu sunt sigure și că „toate testele ar trebui oprite pentru că numerele false stimulează isteria publică”. În provincia Alberta, a spus Hodkinson, riscul morții pentru oamenii cu vârsta sub 65 de ani este de 1 la 300.000 și că este „scandalos să oprești societatea pentru o altă gripă mai rea”.

„Sunt pur și simplu scandalizat că s-a ajuns la acest nivel, ar trebui să se oprească totul mâine”, a concluzionat Dr. Hodkinson.

Royal College of Physicians and Surgeons of Canada a confirmat într-o declarație de presă că Dr. Roger Hodkinson este membru al acestei societăți și că este licențiat ca patolog generalist din 1976.

Fără să se delimiteze explicit de declarațiile membrului său, Royal College of Physicians and Surgeons of Canada a afirmat că este de părerea conform căreia covid-19 „prezintă un risc pentru sănătatea canadienilor” și susține toate măsurile propuse de autorități, inclusiv purtarea măștii și păstrarea distanțării sociale.

Pentru publicarea video-ului în care dr. Hodkinson face aceste afirmații, canalul de youtube al siteului Lifesitenews a fost blocat timp de o săptămână de Youtube.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE