ACTUALITATE Cenzura nu glumește. Canalul de youtube al celebrului site conservator Lifesitenews a...

Cenzura nu glumește. Canalul de youtube al celebrului site conservator Lifesitenews a fost suspendat pentru o săptămână

Binecunoscutul site american lifesitenews nu mai poate folosi canalul de youtube, după ce gigantul media a decis că unul dintre videourile postate încalcă „regulile comunității”, informează un buletin de presă.

Conform redactorului șef al siteului LifesiteNews, videoul intitulat „Doctor canadian distruge „isteria publică nefondată” despre Covid 19” ar conține „dezinformări medicale”.

În consecință, Youtube a șters videoul și a interzis administratorilor canalului Lifesitenews să mai publice ceva timp de o săptămână.

Mai mult, Youtube a acordat canalului respectiv o primă penalizare, anunțând administratorii că dacă va mai acumula două penalizări în interval de 90 de zile, va lua măsura ștergerii definitive a Lifesitenews de pe platformă.

Canalul de Youtube al Lifesitenews are peste 200.000 de abonați din întreaga lume.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate