ACTUALITATECenzura nu glumește. Canalul de youtube al celebrului site conservator Lifesitenews a...

Cenzura nu glumește. Canalul de youtube al celebrului site conservator Lifesitenews a fost suspendat pentru o săptămână

Binecunoscutul site american lifesitenews nu mai poate folosi canalul de youtube, după ce gigantul media a decis că unul dintre videourile postate încalcă „regulile comunității”, informează un buletin de presă.

Conform redactorului șef al siteului LifesiteNews, videoul intitulat „Doctor canadian distruge „isteria publică nefondată” despre Covid 19” ar conține „dezinformări medicale”.

În consecință, Youtube a șters videoul și a interzis administratorilor canalului Lifesitenews să mai publice ceva timp de o săptămână.

Mai mult, Youtube a acordat canalului respectiv o primă penalizare, anunțând administratorii că dacă va mai acumula două penalizări în interval de 90 de zile, va lua măsura ștergerii definitive a Lifesitenews de pe platformă.

Canalul de Youtube al Lifesitenews are peste 200.000 de abonați din întreaga lume.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate