ACTUALITATECenzura nu glumește. Canalul de youtube al celebrului site conservator Lifesitenews a...

Cenzura nu glumește. Canalul de youtube al celebrului site conservator Lifesitenews a fost suspendat pentru o săptămână

Binecunoscutul site american lifesitenews nu mai poate folosi canalul de youtube, după ce gigantul media a decis că unul dintre videourile postate încalcă „regulile comunității”, informează un buletin de presă.

Conform redactorului șef al siteului LifesiteNews, videoul intitulat „Doctor canadian distruge „isteria publică nefondată” despre Covid 19” ar conține „dezinformări medicale”.

În consecință, Youtube a șters videoul și a interzis administratorilor canalului Lifesitenews să mai publice ceva timp de o săptămână.

Mai mult, Youtube a acordat canalului respectiv o primă penalizare, anunțând administratorii că dacă va mai acumula două penalizări în interval de 90 de zile, va lua măsura ștergerii definitive a Lifesitenews de pe platformă.

Canalul de Youtube al Lifesitenews are peste 200.000 de abonați din întreaga lume.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...