duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEUn maratonist de 21 de ani s-a prăbușit și a murit subit...

Un maratonist de 21 de ani s-a prăbușit și a murit subit chiar la finalul cursei

Duminică, un participant la Semimaratonul Elche a încetat din viaţă chiar la finalul cursei. Concurentul, în vârstă de 21 de ani, s-a prăbuşit imediat după ce a trecut linia de sosire și nu a mai putut fi salvat, deşi el a fost transportat la spital, medicii făcând tot posibilul pentru a-l salva, informează Bzi.ro.

„În această dimineață, un alergător a murit după ce a terminat Semimaratonul Elche în jurul orei 11:25, după aproape o oră și jumătate de alergare. Tânărul a trecut linia de sosire și acolo i s-a făcut rău. El a fost asistat rapid de către lucrătorii sanitari care se aflau acolo, au efectuat manevre de resuscitare înainte de a-l duce la ambulanța care l-a transportat la Spitalul General. Acolo a fost confirmat decesul. Temperaturile ridicate și căldura puternică au fost principalele caracteristici ale zilei, cu temperaturi maxime de aproximativ 30 de grade Celsius. De-a lungul cursei s-au înregistrat unele leșinuri din cauza lipotimiei. Organizatorii semimaratonului ”Elche Half Marathon” vor emite un comunicat în următoarele ore cu informații suplimentare”, au transmis organizatorii competiției.

În ultimii doi ani, au fost raportate tot mai multe astfel de evenimente, cu oameni care s-au prăbușit din senin și și-au pierdut viața. Deși mai multe studii au confirmat legătura dintre aceste evenimente nefericite și vaccinarea Covid-19, autoritățile și presa mainstream refuză să vorbească despre acest lucru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sportivi, elevi, copii minori, avocați, medici, profesori au căzut și/sau au murit subit recent. O listă găsiți aici.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE