joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEPsihologul criminalist Tudorel Butoi, crede că frații Tate sunt psihopați: Eu le...

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, crede că frații Tate sunt psihopați: Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria. Au disfuncționalități în profilul lor

Cunoscutul psiholog, Tudorel Butoi, le-a făcut un portret lui Andrew Tate și fratelui său, afirmând că sunt psihopați. În opinia cunoscutului „profiler”, cei doi au disfuncționalități.

„Ce vedem noi acolo e un stabiliment. Muzică, fete de toate vârstele, niște amețite… Mafia de drept comun, penală, își dă mâna cu mafia interlopă cu guler alb în care sigur că vom găsi segmente din administrație, juridic. Cercetarea lor în arest preventiv nu-i va mai lăsa să influențeze martorii să-și retragă plângerile victimele să influențeze să pună în mișcare alte influențe. Există plângeri scrise de femei a căror libertate a fost sechestrată, violate. Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria. Au disfuncționalități în profilul lor… Cam așa e povestea cu psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate”, a spus Tudorel Butoi, pentru Realitatea Plus.

Andrew și Tristan Tate au fost arestați pe 30 decembrie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Tribunalul Bucureşti  a decis ca Andrew Tate, fost campion mondial de kickboxing, fratele său Tristan Tate, şi celelalte două persoane reţinute în dosarul de trafic de persoane şi viol să rămână arestaţi preventiv pentru 30 de zile, admițând cererea procurorilor DIICOT în acest sens.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE