ACTUALITATE Top 10 știri pozitive ale săptămânii (7 martie - 13 martie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (7 martie – 13 martie)

  • O femeie din Sibiu s-a descălțat de șosete și i le-a dat unui copil care cerșea pe stradă. Detalii despre gestul impresionant, aici.
  • Responsabilul Sectorului Social-Filantropic al Episcopiei Maramureșului a gătit pentru oamenii fără adăpost. Mai multe informații despre campanie, aici.
  • Premier League plănuiește revenirea fanilor pe stadioane în ultimele două etape din acest sezon. Detalii aici.
  • Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului sprijină lucrările la construcția unei case în care va locui o familie din Trestienii de Sus. Detalii, aici.
  • Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, a anunțat că susține prelungirea programului IMM INVEST până la 30 iulie 2021. Mai multe detalii despre finanțare, aici.
  • Silvicultorii din regiunea Cernăuți intenționează să planteze aproape trei milioane de copaci. Detalii despre campanie, aici.
  • O troiță dedicată mărturisitorilor din Penitenciarul Pitești a fost sfințită miercuri, 10 martie, pe vârful Cireșoaia, județul Bacău, acolo unde, în Primul Război Mondial, s-au dat printre cele mai aprige lupte cu mari pierderi de vieți omenești. Detalii aici.
  • Tineri din România și Irlanda, parteneri în cadrul proiectului „Mama mea – Biserica”. Mai multe informații despre proiect, aici.
  • Patru parohii din Episcopia Italiei construiesc casă pentru o familie cu trei copii din Vaslui. Detalii aici.
  • Smiley şi Gina Pistol au devenit părinți. Detalii despre fericitul eveniment, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite