marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEUn dezertor chinez susține că „virusul SARS-CoV-2 a fost răspândit cu bună...

Un dezertor chinez susține că „virusul SARS-CoV-2 a fost răspândit cu bună știință de China“. Primele infectări ar fi avut loc la Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019, care au avut loc la Wuhan

Un dezertor chinez susține că virusul a fost răspândit cu bună știință de către China în timpul unui turneu militar, cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre virusul mortal, scrie Daily Mail.

Wei Jingsheng, fost membru al fostului partid comunist chinez, spune că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi putut reprezenta primul eveniment în care s-a răspândit virusul.

Turneul internațional pentru sportivi militari a avut loc la Wuhan, originea pandemiei Covid-19, cu două luni înainte ca statul să fi informat Organizația Mondială a Sănătății despre primele sale cazuri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Jingsheng susține că, nu întâmplător, unii dintre cei 9.000 de sportivi internaționali care au fost la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă.

„Am crezut că guvernul chinez va profita de această ocazie pentru a răspândi virusul în timpul Jocurilor Militare, deoarece mulți străini vor apărea acolo“, a mărturisit el în noul documentar Sky News What Really Happened in Wuhan.

Dezertorul dezvăluie că ar fi auzit că guvernul chinez a efectuat un „exercițiu neobișnuit“ în timpul jocurilor. „Știam despre posibilitatea ca guvernul chinez să folosească câteva arme ciudate, inclusiv arme biologice, pentru că știam că fac astfel de experimente“, a spus el.

Afirmațiile sale au fost susținute de fostul consilier principal din China al Departamentului de Stat al SUA, Miles Yu. El a spus că sportivii francezi, germani și americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu cu simptome asemănătoare virusului SARS-CoV-2, dar nu au fost niciodată testați pentru virus.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Jingsheng susține, de asemenea, că a transmis îngrijorările către personalități cu statut înalt din cadrul administrației Trump în noiembrie SUA, dar a fost ignorat.

Acuzațiile vin în contradicție cu declarațiile publice ale OMS, când a lăudat China pentru „viteza remarcabilă“ cu care a răspuns la pandemie, potrivit AlephNews.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Eu nu cred,eu cred ca cei care impun vaccinul
    Obligatiriu in toata lumea sunt la originea acestei manipulari mondiale,nu virisul e problema, ci vaccinul

    • Și virusul, finanțat de Fauci. Originalul a infectat șase muncitori din 12 dupa ce au lucrat într-o peșteră din Yunan(provincie mult la sud față de Hubei, provincia lui Wuhan,( aproape 1000 km) expuși la greu la praf din rahat de liliac, pe care-l voiau folosit ca îngrășământ.Doi dintre ei au murit după trei zile.Nefiind grozav de ușor de transmis dar având potențial mortal, a intrat în atenția toașilor de la Armata așa zis Populară care l-au aruncat în singurul lor laborator de profil, ghici, la Wuhan.Acuma virusul era încăpățânat și nu voia să treacă de sistemul imunitar uman, cam ca alte multe virusuri.Wuhanul a luat-o pe scurtătură și n-a mai găsit gazde intermediare și figuri ca la H1N1, altă capodoperă chinezească, ci a apelat la un spărgător de meserieHIV.După ce a trimis cercetători prin vestul condus de tâmpiți, să vadă cum stă treaba, l-a încrucișat cu un HIV modificat si după rezultate încurajatoare obținute în piața locală, au inițiat un program turistic subvenționat de vizitare a Europei și Americii, lucru care a dat “roade” în februarie2019.A urmat si o învârteala lucrativă cu măști produse cu tona înainte de declanșare, care așteptau deja pe vapoare.Parte a afaceriia fost strict chinezeasca dar animale financiare ca Rochefeller și Soros și poate si marele amator de experiențe biologice pe copiii altora, Gates știau combinația încă din faza de cercetare.Lucrurile au mers ca unse, l-au dătâmat pe singurul om care le statea-n cale Trump,și au mascat și etufat migrația-n masă pe care o plănuiau de ceva timp, cea care ar trebui să le dea puterea mondială definitivă și absolută însă socoteala de acasă nu prea iese pe teren.Ping s-a cocoșit și vrea plăcinta pentru el si au ajuns să se-ncaiere.Va fi urât pentru că pentru ei suntem “viermi” ca odinioară pentru ceaușasca.Oricum ne vor poțini și complet aserviți iar tineretul îl strică la cap.

  2. Știam chestia asta de acum doi ani și o suspectam de acum doi ani și jumătate, de când o chinezoaică, “cercetătoare” la un laborator canadian a fugit cu o fiolă de HIV modificat, în buzunar. Nevolnici lideri mai are lumea azi, nevolnici și ticăloși cât încape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE