joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATESe înmulțesc mărturiile că Guvernul se pregătește să reintroducă starea de urgență...

Se înmulțesc mărturiile că Guvernul se pregătește să reintroducă starea de urgență după 1 octombrie: Ăștia ne vor ține așa până ne sărăcesc, devenim dependenți de ei

Fondatorul SameDay Courier, prima companie de curierat din Romania listată la bursă, Octavian Bădescu, scrie că are informații din „surse credibile” că autoritățile vor reintroduce starea de urgență.

„Din anumite surse credibile am înțeles ca din 01.10 sau din 15.10 se va reintroduce starea de urgență, bineînțeles cu inițiativa/acceptul PNL/USR+/PSD. Acum tac toți pentru că vin alegerile locale.

Mare atenție la asupritori, ăștia ne vor ține așa până ne sărăcesc, devenim dependenți de ei, ne modifică comportamentele și o vor face atât timp cât le tolerăm atacul la libertate și proprietate al acestor noi comuniști sau fasciști, care nu au niciun respect pentru cei care plătesc, nu îi consultă și nu le lasă posibilitatea de a alege. Inducerea fricii și obligarea sunt noile politici de stat”, a scris Bădescu, cel care candidează ca independent pentru funcția de Primar al Capitalei.

O altă mărturie vine de la publicistul Iulian Capsali, care a aflat același lucru de la un cunoscut angajat la centrala atomo-electrică de la Cernavodă.

„Am un cunoscut care lucrează la centrala atomo-electrică de la Cernavodă. Deja de o lună de zile li s-a pus în vedere ca să-și facă turele pentru un lockdown (carantinarea populației), prevăzut pentru sfârșitul lui octombrie sau noiembrie. Fiind obiectiv de grad zero, trebuie organizat la micron totul.

Deci tot circul făcut de guvernare cu școlile acum, când se raportează morți de covid pe bandă rulantă (avem mai mulți morți zilnic decât Germania, Franța, Marea Britanie, Italia, Suedia, Belgia, Polonia, Olanda, Bulgaria LA UN LOC), este pus la cale ca să justifice alegerile pentru preluarea administrațiilor locale de către “partidul meu”.

Comandantul Arafat împreună cu cozile de topor din Securitatea Globalistă coordonată din exterior (care păpușează partidele), contribuie la distrugerea economică totală a României, în efortul mondial de eradicare a libertății cetățenilor.

Depinde de noi dacă vom sta ca oile la tăiere sau vom reacționa la noua dictatură ce deja e în desfășurare”, a spus Capsali.

O reintroducere a stării de urgență (lockdown) ar avea efecte catastrofale asupra economiei românești, a arătat o analiză a economistului Cristian Dogaru.

Dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat joi că autoritățile trebuie să fie pregătite cu noi scenarii restrictive, dacă vor crește cazurile de infectări cu coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Orşova, că nu există scenariul ca România să se întoarcă la starea de urgenţă şi carantină, afirmând că situaţia este sub control.

„Nu există un astfel de scenariu, după cum vedeţi, de cinci săptămâni am oprit creşterea numărului de infectări, ba chiar am avut două săptămâni o uşoară tendinţă de descreştere a numărului de cazuri”, a declarat șeful Executivului.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE