ACTUALITATEPreședintele Donald Trump: Dacă un avion se prăbușește și mor 500 de...

Președintele Donald Trump: Dacă un avion se prăbușește și mor 500 de oameni, nu auzi despre asta la TV. Tot ce auzi este Covid, Covid, Covid!

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a spus în cadrul unui miting electoral desfășurat în Carolina de Nord că singurul motiv pentru care sunt raportate atâtea cazuri de Covid este că pentru că au crescut numărul de testări.

„Într-un fel este bine, dar în alt fel este o nebunie”, a declarat președintele, adăugând că mortalitatea a scăzut din cauza terapiilor dezvoltate între timp.

În continuare, Trump a adăugat că subiectul Covid este singurul care apare la știri: „Asta e tot ce aud acum. Deschideți televizorul și `Covid, Covid, Covid, Covid, Covid, Covid’. Dacă se prăbușește un avion și ar muri 500 de oameni, nu vorbesc despre asta. Covid, Covid, Covid, Covid! Apropo, pe 4 noiembrie, nu veți mai auzi despre asta. Vă rog nu mergeți și votați Covid!”.

Președintele s-a concentrat asupra cazurilor de infectare ca principal motiv care cauzează îngrijorare. Dar spitalizările sunt și ele în creștere, scrie The Independent.

In luna octombrie, 37 de state au raportat o creștere a ratei de spitalizare – inclusiv dublarea ratei în state precum Connecticut, Montana, New Mexico și Wyoming.

Președintele Trump este adeptul unei strategii de deschidere, de viețuire cu virusul în condițiile protecției celor vulnerabili, în timp ce oponentul său democrat, Joe Biden, este un susținător al restricțiilor impuse populației.

Reamintim că însuși Donald Trump a fost descoperit infectat cu Covid 19, vindecându-se după câteva zile.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...