ACTUALITATE Președintele Donald Trump: Dacă un avion se prăbușește și mor 500 de...

Președintele Donald Trump: Dacă un avion se prăbușește și mor 500 de oameni, nu auzi despre asta la TV. Tot ce auzi este Covid, Covid, Covid!

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a spus în cadrul unui miting electoral desfășurat în Carolina de Nord că singurul motiv pentru care sunt raportate atâtea cazuri de Covid este că pentru că au crescut numărul de testări.

„Într-un fel este bine, dar în alt fel este o nebunie”, a declarat președintele, adăugând că mortalitatea a scăzut din cauza terapiilor dezvoltate între timp.

În continuare, Trump a adăugat că subiectul Covid este singurul care apare la știri: „Asta e tot ce aud acum. Deschideți televizorul și `Covid, Covid, Covid, Covid, Covid, Covid’. Dacă se prăbușește un avion și ar muri 500 de oameni, nu vorbesc despre asta. Covid, Covid, Covid, Covid! Apropo, pe 4 noiembrie, nu veți mai auzi despre asta. Vă rog nu mergeți și votați Covid!”.

Președintele s-a concentrat asupra cazurilor de infectare ca principal motiv care cauzează îngrijorare. Dar spitalizările sunt și ele în creștere, scrie The Independent.

In luna octombrie, 37 de state au raportat o creștere a ratei de spitalizare – inclusiv dublarea ratei în state precum Connecticut, Montana, New Mexico și Wyoming.

Președintele Trump este adeptul unei strategii de deschidere, de viețuire cu virusul în condițiile protecției celor vulnerabili, în timp ce oponentul său democrat, Joe Biden, este un susținător al restricțiilor impuse populației.

Reamintim că însuși Donald Trump a fost descoperit infectat cu Covid 19, vindecându-se după câteva zile.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite