duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEPreședintele Donald Trump: Dacă un avion se prăbușește și mor 500 de...

Președintele Donald Trump: Dacă un avion se prăbușește și mor 500 de oameni, nu auzi despre asta la TV. Tot ce auzi este Covid, Covid, Covid!

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a spus în cadrul unui miting electoral desfășurat în Carolina de Nord că singurul motiv pentru care sunt raportate atâtea cazuri de Covid este că pentru că au crescut numărul de testări.

„Într-un fel este bine, dar în alt fel este o nebunie”, a declarat președintele, adăugând că mortalitatea a scăzut din cauza terapiilor dezvoltate între timp.

În continuare, Trump a adăugat că subiectul Covid este singurul care apare la știri: „Asta e tot ce aud acum. Deschideți televizorul și `Covid, Covid, Covid, Covid, Covid, Covid’. Dacă se prăbușește un avion și ar muri 500 de oameni, nu vorbesc despre asta. Covid, Covid, Covid, Covid! Apropo, pe 4 noiembrie, nu veți mai auzi despre asta. Vă rog nu mergeți și votați Covid!”.

Președintele s-a concentrat asupra cazurilor de infectare ca principal motiv care cauzează îngrijorare. Dar spitalizările sunt și ele în creștere, scrie The Independent.

In luna octombrie, 37 de state au raportat o creștere a ratei de spitalizare – inclusiv dublarea ratei în state precum Connecticut, Montana, New Mexico și Wyoming.

Președintele Trump este adeptul unei strategii de deschidere, de viețuire cu virusul în condițiile protecției celor vulnerabili, în timp ce oponentul său democrat, Joe Biden, este un susținător al restricțiilor impuse populației.

Reamintim că însuși Donald Trump a fost descoperit infectat cu Covid 19, vindecându-se după câteva zile.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE