joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEUn deputat PSD vrea ca statul, din banii contribuabililor, să le plătească...

Un deputat PSD vrea ca statul, din banii contribuabililor, să le plătească ratele celor care au făcut credite

Marius Eugen Ostaficiuc, deputat PSD, a propus ca statul să plătească o parte din rata românilor care au făcut credite la bănci, conform Antena 3.

„Vrem să sprijinim populația privind această creștere alarmantă a ratelor la bănci“, a declarat Marius Ostaficiuc, argumentând că diferența dintre ROBOR și IRCC este destul de împovărătoare pentru români.

Ostaficiuc a mai spus că măsura ar fi una similară cu cea a acordării compensației de 50 de bani la carburanți, care a expirat la finalul anului trecut.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Așa cum s-au găsit soluții pentru cei 50 de lei la pompă pentru o o perioadă de timp, așa cred că se vor putea găsi soluții pentru a putea sprijini și ratele românilor“, a mai declarat deputatul PSD Marius Eugen Ostaficiuc.

Ratele românilor continuă să crească, mai ales după ce IRCC a crescut de la 4,06% pe an la 5,71% pe an la 1 ianuarie 2023 și după ce, azi, Banca Națională a României a majorat la 7% dobânda de politică monetară.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

 1. “sharpele si-a luat coada in gura”
  e o expresie:
  “”sharpele si-a luat penisu in gura”
  asa o explicam.
  (1 mic si 1 bere
  asa se da la vot/mort)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate