ACTUALITATECo-președintele AUR, George Simion, anunță că inițiază SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: „Dacă...

Co-președintele AUR, George Simion, anunță că inițiază SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: „Dacă PSD nu o face, o vom iniția noi”

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, s-a declarat revoltat de intenția lui Klaus Iohannis de a-și forma propriul guvern, și a anunțat că va iniția procedura de suspendare a președintelui, transmite Antena3.

George Simion se declară revoltat de intenția lui Klaus Iohannis de a-și numi propriul guvern, după ce a pierdut alegerile, potrivit sursei citate.

„Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi.

Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral. Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25%”, a declarat liderul AUR, George Simion, pentru Antena 3.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Acesta a reiterat că formaţiunea sa nu va intra într-o coaliţie de guvernare şi că nu va vota în favoarea vreunuia dintre candidaţii vehiculaţi până în prezent pentru şefia noului cabinet.

George Simion a mai arătat că rezultatele alegerilor de duminică arată că Alianţa pentru Unirea Românilor este a patra forță politică parlamentară, cu peste 500.000 de votanţi, care va deține între 11 şi 12 mandatele noului legislativ.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...