ACTUALITATE Co-președintele AUR, George Simion, anunță că inițiază SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: „Dacă...

Co-președintele AUR, George Simion, anunță că inițiază SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: „Dacă PSD nu o face, o vom iniția noi”

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, s-a declarat revoltat de intenția lui Klaus Iohannis de a-și forma propriul guvern, și a anunțat că va iniția procedura de suspendare a președintelui, transmite Antena3.

George Simion se declară revoltat de intenția lui Klaus Iohannis de a-și numi propriul guvern, după ce a pierdut alegerile, potrivit sursei citate.

„Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi.

Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral. Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25%”, a declarat liderul AUR, George Simion, pentru Antena 3.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Acesta a reiterat că formaţiunea sa nu va intra într-o coaliţie de guvernare şi că nu va vota în favoarea vreunuia dintre candidaţii vehiculaţi până în prezent pentru şefia noului cabinet.

George Simion a mai arătat că rezultatele alegerilor de duminică arată că Alianţa pentru Unirea Românilor este a patra forță politică parlamentară, cu peste 500.000 de votanţi, care va deține între 11 şi 12 mandatele noului legislativ.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 1.885 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite