marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATETragedie! Părintele Ionuț Duciuc a decedat subit cu doar câteva zile înainte...

Tragedie! Părintele Ionuț Duciuc a decedat subit cu doar câteva zile înainte de a împlini 27 de ani

Episcopia Maramureșului și Sătmarului a anunțat vestea morții părintelui Ionuț Duciuc, paroh al bisericii din localitatea Terebești, județul Satu Mare.

Presa locală afirmă că tânărul, care urma să împlinească 27 de ani peste câteva zile, a murit la doar două luni după ce a fost descoperit cu cancer la pancreas.

„Preacucernicul părinte Ionuț Duciuc, parohul bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Terebești, Protopopiatul Carei, județul Satu Mare, a trecut la Domnul, la vârsta de 26 de ani. În aceste momente cuprinse de tristețe, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului: Preasfințitul Părinte Episcop Iustin, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Protopopiatul Ortodox Român Carei, transmit un mesaj de condoleanțe, compasiune și mângâiere, rugând pe Hristos – Domnul să dăruiască doamnei preotese, familiei și credincioșilor pe care a păstorit timp de aproximativ 2 ani, liniște sufletească, putere, tărie și nădejde. Vom reveni cu detalii în ceea ce privește Slujba Înmormântării, care va avea loc la Petrova. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească! Veșnica lui pomenire din neam în neam!”, a transmis Episcopia Maramureșului și Sătmarului.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

 1. rugând pe Hristos – Domnul să dăruiască
  viatza veshnica lu’ pacatosu proaspat plecat prea devreme,
  asa e traditia!

  (biserica inchisa,mascare=pacat contra sf. Duh,
  asa socotim)

  • Ce să mai întrebi ?
   Pe inActive News sunt o grămadă de spălați pe creier.
   Acolo orice deces are vaccinul drept cauză, chiar și la persoanele nevaccinate.
   Probabil așa înțelege Roncea să facă gazetărie: știri nedocumentate în totalitate și cenzurare comentarii / ștergere conturi care le pun întrebări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate