luni, mai 20, 2024
ACTUALITATETot mai multe acuzații planează asupra dr. Virgil Musta, unul dintre experții...

Tot mai multe acuzații planează asupra dr. Virgil Musta, unul dintre experții pandemiei. După DNA, medicul a fost luat în vizor și de ANI

Dr. Virgil Musta, șeful secției Boli Infecţioase a Spitalului ”Victor Babeș” din Timişoara, este acuzat către Agenția Națională de Integritate (ANI) de conflict de interese administrativ după ce firma în care erau asociaţi el şi fratele său a încheiat un contract de prestări servicii medicale cu spitalul la care Musta lucra.

„La data de 20 iulie 2020, societatea comercială în cadrul căreia persoana evaluată și fratele acesteia dețin calitatea de asociat și funcția de medic primar, iar soția persoanei evaluate deține funcția de medic specialist, a încheiat un contract de prestări servicii medicale și actele adiționale aferente, cu spitalul în cadrul căruia MUSTA VIRGIL FILARET exercită funcția de șef secție, încălcând astfel prevederile art. 178, alin. (2) din Legea nr. 95/2006, coroborate cu prevederile art. 185, alin. (15) din același act normativ.”, arată un comunicat al ANI.

Acuzațiile ANI vin după ce Musta a fost trimis în judecată de DNA pentru că ar fi determinat trei asistente să recolteze probe pentru firma personală. Acțiunea DNA se petrecea la finalul lunii noiembrie.


Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Despre contractul dintre Spitalul Clinic Victor Babeș și clinica Profilaxis SRL, publicația Libertatea a scris în octombrie 2020. Oamenii cumpărau teste Covid la clinica privată a familiei doctorului Musta, iar spitalul public unde acesta era șef de secție le prelucra, clinica neavând nici oamenii și nici aparatura PCR necesară. Din 300 de lei pe fiecare test COVID, clinica doctorului Musta lua 83%, iar spitalul public care le prelucra, 17%. Asta a expus ziarul acum doi ani, folosind surse și cifre oficiale.  R3media relata atunci că firma lui Musta a încasat peste 1,7 milioane de lei doar în 2020.

După cum a relatat R3media, doctorul Virgil Musta, șef de secție și medic la Spitalul de Boli Infecțioase și medic și acționar al clinicii Profilaxis, reprezintă una dintre vocile prin care mass-media propagă  date despre gravitatea pandemiei.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Si cand te gandesti ca escrocul asta a fost invitatat in Catedrala Mitropolitana din Timisoara de catre chiar IPS Ioan, sa le vorbeasca credinciosilor crestini despre binefacerile asa-ziselor vaccinuri anticovid !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE