marți, octombrie 3, 2023
ȘTIRITop 4 avantaje în momentul în care pariezi online

Top 4 avantaje în momentul în care pariezi online

Timpurile când erai nevoit să te deplasezi distanţe considerabile până la cea mai apropiată casa de pariuri pentru a depune un bilet de pariuri s-au dus de mult. Astăzi, cu ajutorul tehnologiei, nici măcar nu mai trebuie să te deplasezi undeva, totul se face de acasă cu un singur click pe mouse sau o glisare pe telefonul mobil.

Este poate cel  mai mare avantaj al pariatului în mediul online, să nu mai depinzi de nimeni şi de nimic ca să plasezi un pariu sportiv sau să joci slotul preferat. Există însă şi alte avantaje ale pariatului online pe care dorim să ţi le împărtăşim aşa că urmăreşte-ne cu atenţie citind rândurile următoare.

Cashout

Dacă eşti un parior sportiv cu ceva experienţă la activ este imposibil să nu fi apelat cel puţin o dată la opţiunea de cashout disponibilă în online. Este modalitatea perfectă de a recupera cel puţin miza pariată în cazul în care simţi că biletul nu se va finaliza cu succes, aşa că recunoaşte că este o opţiune demnă de luat în seamă.

Dacă nu ştii ce este cashout, îţi spunem că în momentul în care ai plasat pariuri online această funcţie se activează imediat. Ai pariat un şir de evenimente sportive şi ai plasat miza, funcţia îşi intră automat în exerciţiu.

Cum funcţionează o să întrebi? Simplu, biletul tău porneşte cu opţiunea de cashout încă din prima secundă în care l-ai plasat, însă o să observi că dacă vrei să scoţi imediat miza iniţială acest lucru nu mai este posibil, o să scoţi mai puţin decât ai jucat.

Acest lucru se întâmplă pentru că funcţia de cashout nu este benefică pentru situaţia în care vrei să te răzgândeşti, ea îşi face simţit efectul atunci când meciurile sunt în desfăşurare.

Fi atent doar că pe măsură ce meciul avansează în desfăşurare şi nu se creionează obţinerea pronosticului tău, suma disponibilă în cashout scade considerabil.

Este în final o chestiune de inspiraţie, simţi că ultimul eveniment te lasă, scoate banii din cashout şi pune un alt bilet. Oricum obţii mai mult decât ai pariat şi dacă evenimentul nu se concretizează chiar te poţi felicita pentru acest lucru.

Disponibilitate

Vrei să pariezi la 12 noaptea pe un eveniment sportiv, nici o problemă, cazinourile online nu au programe de funcţionare, ele sunt deschise 24/24 şi 7/7. Te-a lovit inspiraţia la 12 noaptea, nu trebuie să aştepţi deschiderea caselor de pariuri stradale, te duci la telefon, te loghezi şi plasezi pariul.

Mai simplu de atât chiar că nu se poate. Şi gândeşte-te că o poţi face în 2 feluri distincte, fie accesezi direct platforma online din browser-ul acesteia fi alegi să descarci aplicaţia dedicată cazinoului, care se face în mod total gratuit.

Singura problemă cu disponibilitatea unei case de pariuri online nu ţine de vreun program de funcţionare ci numai de puterea reţelei de internet la care eşti abonat. Aşa că dacă vrei să ai disponibilitate maximă de pariere caută un provider bun de reţea şi asigură-te că reţeaua te acoperă indiferent de zona în care te deplasezi.

Bonus la prima depunere

Nu este niciun secret că pentru a juca pe o platformă online pentru jocuri de noroc ai nevoie de calitatea de client. Şi ca să o obţii este nevoie să parcurgi procedura platformei şi să completezi cât mai corect documentele cerute.

Vestea bună este că întregul proces se finalizează în termeni de minute, aşa că aproape instantaneu ai şi devenit client. Şi odată cu primirea acestei calităţi eşti automat calificat la dobândirea bonusului de client nou, cunoscut şi sub numele de bonus la prima depunere.

Aşa cum îi arată şi numele, vă trebuie să faci o primă depunere de finanţe în contul de abia deschis, caz în care vei primi şi din partea cazinoului cel puţin aceeaşi sumă. Spunem cel puţin la fel pentru că în cazul în care foloseşti aplicaţia mobilă a platformei această sumă poate să crească considerabil.

Oricum credem că ai înţeles ideea de bază, obţii calitatea de client şi iei şi un prim bonus pentru care faci o primă depunere. Gândeşte-te doar că eşti nou pe platformă şi orice sumă suplimentară nu va face decât să te familiarizeze cu cât mai multe jocuri din ofertă şi în acest fel capeţi experienţă de joc în cel mai scurt timp.

Validarea biletelor

În mediul online nu ai programe de funcţionare şi nici agenţii închise pe motiv de zile de sărbătoare. Aici este un adevărat flux continuu de fabrică, aşa că oferta îţi este disponibilă din orice locaţie, la orice oră, în oricare zi a săptămânii.

Şi dacă ai un bilet câştigător o să realizezi rapid că acest avantaj este unul important într-un cazino online. Nu mai trebuie să mai aştepţi până a 2-a zi când agenţia se deschide, un bilet validat în mediul online înseamnă că banii câştigaţi intră automat în cont.

Gândeşte-te ce s-ar întâmpla dacă ai fi în pană de bani şi ai vrea să pui un bilet dar nu o poţi face pentru că agenţia se deschide peste 10 ore. În online asemenea impediment nu are cum să apară şi din fericire pentru tine ai bani în cont că să plasezi câte bilete vrei.

Concluzie

Dacă să pariezi acum ceva vreme de acasă părea doar un vis, astăzi tehnologia pune umărul la această realitate. Dacă eşti client de cazino online atunci poţi paria din intimitatea casei tale, poţi face cashout când vrei şi în plus beneficiezi şi de bonusuri care nu fac decât să te încânte.

Cum validarea biletelor se face imediat după încheierea ultimului eveniment, ai în cont banii necesari să plasezi încă un pariu norocos. Pariază deci inteligent şi responsabil, bucură-te de avantajele pariatului online şi bifează cât mai multe bilete câştigătoare.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate