ACTUALITATELiderul PSD, Marcel Ciolacu: Nu consider oportună o eventuală suspendare a preşedintelui...

Liderul PSD, Marcel Ciolacu: Nu consider oportună o eventuală suspendare a preşedintelui României

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că nu consideră oportună o eventuală suspendare a președintelui României în condiţiile în care Klaus Iohannis nu va fi de acord cu un premier nominalizat de PSD dacă la alegeri social-democraţii vor obţine o majoritate în Parlament, transmite Agerpres.

Declarația lui Marcel Ciolacu a fost făcută joi seara, la Antena3, potrivit sursei citate.

„Ca român, nu consider oportună o eventuală suspendare a preşedintelui, ţinând cont de contextul actual prin care trece România în acest moment şi îmi menţin această părere, nu aşa se abordează lucrurile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Soluția cea mai bună, când mergem cu propunerea de prim-ministru, vom mergem şi cu semnăturile, pentru a demonstra o majoritate președintelui României pe care o vom avea în parlamentul României.

În acel moment este evident că avem voturile necesare şi președintele va fi obligat să facă acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...