ACTUALITATE Liderul PSD, Marcel Ciolacu: Nu consider oportună o eventuală suspendare a preşedintelui...

Liderul PSD, Marcel Ciolacu: Nu consider oportună o eventuală suspendare a preşedintelui României

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că nu consideră oportună o eventuală suspendare a președintelui României în condiţiile în care Klaus Iohannis nu va fi de acord cu un premier nominalizat de PSD dacă la alegeri social-democraţii vor obţine o majoritate în Parlament, transmite Agerpres.

Declarația lui Marcel Ciolacu a fost făcută joi seara, la Antena3, potrivit sursei citate.

„Ca român, nu consider oportună o eventuală suspendare a preşedintelui, ţinând cont de contextul actual prin care trece România în acest moment şi îmi menţin această părere, nu aşa se abordează lucrurile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Soluția cea mai bună, când mergem cu propunerea de prim-ministru, vom mergem şi cu semnăturile, pentru a demonstra o majoritate președintelui României pe care o vom avea în parlamentul României.

În acel moment este evident că avem voturile necesare şi președintele va fi obligat să facă acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite