ACTUALITATEEvgheni Prigojin susține că a trimis un baros pătat de sânge către...

Evgheni Prigojin susține că a trimis un baros pătat de sânge către Parlamentul European

Liderul grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, susține că a trimis Parlamentului European un baros cu sigla Wagner pătată de sânge artificial, informează Adevarul.ro.

Gestul amenințător al lui Prigojin a venit în momentul în care Parlamentul European se pregătea să condamne Wagner într-o rezoluție fără caracter obligatoriu, după ce a catalogat Rusia drept „stat sponsor al terorismului”.

Videoclipul a apărut miercuri și se poate observa cum avocatul grupului Wagner, Igor Ieliseiev, deschide cutia unei viori în interiorul căreia se află un baros cu inscripția „PMC Wagner” la capăt și pete de sânge fals pe mâner.

Arma aduce aminte de un alt videoclip, apărut în luna noimebrie, în care un așa-zis dezertor Wagner a fost lovit până la moarte cu un baros după ce a fost prins.

Joi, Parlamentul UE va vota o rezoluție menită să condamne „crimele odioase” comise de Wagner și sfătuiește Rusia să își retragă mercenarii din estul Ucrainei și din Crimeea anexată.

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate