joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEEXCLUSIVITATE | Activistul Mihai Tîrnoveanu, la protestul împotriva certificatului verde: Este absolut...

EXCLUSIVITATE | Activistul Mihai Tîrnoveanu, la protestul împotriva certificatului verde: Este absolut aberant și nedrept ce se întâmplă în țara noastră

Activistul civic Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului, a fost prezent duminică, 07.11.2021 la protestul din centrul capitalei împotriva certificatului verde.

Acesta a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru R3media:

„Am venit de la Brașov, din Covasna, în jur de 200 de oameni, pentru a ne alătura fraților noștri din București, la Baricada Vie de la Universitate, pentru a protesta împotriva dictaturii, pentru a spune foarte ferm că refuzăm orice fel de pașaport verde.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Considerăm că este absolut aberant și nedrept ca în țara noastră să intrăm în instituțiile publice, la locul de muncă sau în oricare alt spațiu cu certificatul verde. Vrem să fim liberi așa cum ne-am născut“, a precizat activistul Mihai Tîrnoveanu.

Pe 7 noiembrie, sute de români s-au strâns în Piața Universității pentru a protesta împotriva posibilei introduceri a certificatului verde.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate