ACTUALITATEEXCLUSIVITATE | Activistul Mihai Tîrnoveanu, la protestul împotriva certificatului verde: Este absolut...

EXCLUSIVITATE | Activistul Mihai Tîrnoveanu, la protestul împotriva certificatului verde: Este absolut aberant și nedrept ce se întâmplă în țara noastră

Activistul civic Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului, a fost prezent duminică, 07.11.2021 la protestul din centrul capitalei împotriva certificatului verde.

Acesta a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru R3media:

„Am venit de la Brașov, din Covasna, în jur de 200 de oameni, pentru a ne alătura fraților noștri din București, la Baricada Vie de la Universitate, pentru a protesta împotriva dictaturii, pentru a spune foarte ferm că refuzăm orice fel de pașaport verde.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Considerăm că este absolut aberant și nedrept ca în țara noastră să intrăm în instituțiile publice, la locul de muncă sau în oricare alt spațiu cu certificatul verde. Vrem să fim liberi așa cum ne-am născut“, a precizat activistul Mihai Tîrnoveanu.

Pe 7 noiembrie, sute de români s-au strâns în Piața Universității pentru a protesta împotriva posibilei introduceri a certificatului verde.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...