luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEDoliu în fotbalul românesc: Aurel Ghindaru a murit la doar 52 de...

Doliu în fotbalul românesc: Aurel Ghindaru a murit la doar 52 de ani

Conducerea echipei FC Braşov a anunţat moartea lui Aurel Ghindaru, fundaş care a evoluat timp de cinci sezoane, în 117 meciuri, pentru FC Braşov, dintre care 79 în Liga 1 şi patru în Cupa UEFA. S-a stins din viaţă la doar 52 de ani. Aurel Ghindaru făcut parte şi din echipa care a jucat în Cupa UEFA din 2001, dispută contra lui Inter Milan din care făceau parte atunci Ronaldo, Zanetti, Materazzi şi Seedorf.

Anunţul a fost făcut duminică dimineaţă de conducerea clubului sportiv FC Braşov, unde fundaşul Aurel Ghindaru a evoluat timp de cinci sezoane. În comunicatul emis de echipa braşoveană să precizează că fostul fotbalist a pierdut lupta cu boala care îl măcina de câţiva ani.

„Este doliu imens în familia stegară! Unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi de bandă pe care i-a avut FC Braşov s-a stins la vârsta de doar 52 de ani.

Aurel Ghindaru a pierdut lupta cu boala care îl măcina de câţiva ani. Fundaşul care a făcut marcaj în 2001, în cupa UEFA, la adevăratul Ronaldo, la Zanetti, Materazzi sau Seedorf, a plecat în ceruri pentru a privi de acolo meciurile galben-negrilor.

Timp de 5 sezoane, Aurel Ghindaru a fost unul din oamenii de bază de la FC Braşov. A plecat cu echipa din Liga a 2-a, a jucat titular în prima ligă, şi a ajuns cu stegarii până în Cupa UEFA, acolo unde a jucat titular în ambele meciuri contra marelui Inter Milano.

«Parai mare», aşa cum îi spuneau colegii, a jucat pentru FC Braşov 117 meciuri, dintre care 79 în liga 1 şi 4 în Cupa UEFA.

Conducerea administrativă, cea tehnică, dar şi jucătorii de la FC Braşov transmit sincere condoleanţe familiei îndurerate şi putere de luptă pentru a trece peste pierderea suferită!

Dumnezeu să te aibă în pace şi linişte, «Parai Mare»!”, se arată în comunicatul clubului FC Braşov.

În 2021, „Gazeta Sporturilor” publica un amplu articol despre problemele de sănătate ale fotbalistului Aurel Ghindaru.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE