ACTUALITATEParteneriat între Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din...

Parteneriat între Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București și R3media

R3media anunță cu bucurie semnarea unui parteneriat anual cu Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS) din cadrul Universității București.

Prin angajamentul asumat de cele două părți, R3media va ajuta la diseminarea și promovarea evenimentelor realizate de ASLS, atât pe pagina principală, dar și prin intermediul rețelelor de socializare.

„Sunt bucuros că am realizat acest  (prim) parteneriat în numele R3media, mai ales că este vorba despre o organizație din zona universitară. R3media și studenții de la limbi străine au în comun două chestiuni importante: tinerețea și comunicare.

Nu pot decât să mulțumesc ASLS pentru această oportunitate și mulțumesc cititorilor cărora le-am câștigat încrederea în cele doar șase luni de existență ale R3media. Sunt convins că va fi un parteneriat de succes!”, a spus Mihai Șomănescu, redactorul-șef al R3media.

„Suntem încântați să anunțăm un nou parteneriat, între ASLS și R3media!

Astfel, ASLS sprijină deschiderea studenților către surse media de încredere, ce oferă informații de interes pentru comunitate; iar R3media sprijină dezvoltarea comunității studențești prin expunerea activităților sale către publicul larg.

Acest parteneriat se va dezvolta într-o prietenie de durată, care ne ajută pe toți să ne facem cunoscute eforturile.

Ne bucurăm să vă avem alături de noi!”, a declarat și Otilia Mocanu, președinta ASLS.

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS) a luat ființă în 1999 și este singura asociație reprezentativă a facultății.

ASLS are patru departamente și își propune susținerea și reprezentarea intereselor studenților din facultate în raport cu conducerea acesteia (Decanatul și Consiliul Facultății). „Ne propunem să ajutăm studenții în tot ceea ce privește mișcarea de reprezentare studențească, dar și pe plan profesional și personal. Toate acestea prin activitatea noastră: participarea activă la viața studențească și organizarea proiectelor caracteristice și de divertisment”, spun cei de la ASLS.

ASLS este disponibilă online: pe site-ul oficial, pe facebook, youtube și instagram.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. să speram că profesorii incolonați la burse **oroș să nu penalizeze tinerii studenți pentru această colaborare. studenții trebuie să fie fermi și să invețe foarte bine să nu existe motive de prigoană pe motive politice

  2. Am citit articolul și m-am bucurat mult! Este chiar o veste bună, plină de speranța, in contextul universitar actual (în general deplorabil de progresist, dar și lipsit de profesionalism, cât și de acrivia științifică și academică – exemplul cel mai sumbru SNSPA).

    Mă bucur ca există și universități care au asemenea aplecări, fapt care îmi da speranță și curaj. Felicitări ASLS, felicitări R3media! Dumnezeu să binecuvinteze neîncetat această comuniune și colaborare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate