ACTUALITATESUA | Zeci de polițiști din Massachusetts demisionează din cauza obligației de...

SUA | Zeci de polițiști din Massachusetts demisionează din cauza obligației de vaccinare anti-Covid

Zeci de polițiști din statul american Massachusetts și-au depus cererile de demisie după ce guvernatorul a impus obligația de vaccinare, transmite un sindicat care reprezintă aproximativ 1.800 de ofițeri, citat de CBS News.

„Până în acest moment, zeci de polițiști și-au depus deja demisiile, iar unii plănuiesc să meargă în alte departamente, care oferă alternative rezonabile, cum ar fi purtarea măștilor și testare regulată.

Poliția de stat are deja un număr foarte redus de personal și a recunoscut acest lucru prin mișcările fără precedent care au luat soldații din unitățile de specialitate care investighează omuciderile, terorismul, infracțiunile informatice, arsurile, bandele, narcoticele și traficul de persoane și le-au readus la patrulare în uniformă.”, spune Michael Cherven, președintele Asociației Polițiștilor Federali din Massachusetts.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Hotărârea, care intră în vigoare pe 17 octombrie, prevede ca angajații să facă dovada vaccinării. Cei care nu respectă regula sunt sancționați disciplinar și concediați. Decizia guvernatorului Charlie Baker se aplică tuturor angajaților departamentali, inclusiv polițiști sau oficiali de stat.

Săptămâna trecută, instanța a respins cererea sindicatului de a interzice obligația. Un avocat din partea asociației polițiștilor spune că 20% dintre ei nu sunt vaccinați.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. asta se vrea. peste tot in lume. politia, armata, medicii adevarati sa renunte la slujba pentru popor. astfel se va ridica ANARHIA. ARSENIE BOCA: „Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va disparea , dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia si va fi vai si amar de lume”. (Cornea Elena, Harseni)

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...