ACTUALITATESUA | Zeci de polițiști din Massachusetts demisionează din cauza obligației de...

SUA | Zeci de polițiști din Massachusetts demisionează din cauza obligației de vaccinare anti-Covid

Zeci de polițiști din statul american Massachusetts și-au depus cererile de demisie după ce guvernatorul a impus obligația de vaccinare, transmite un sindicat care reprezintă aproximativ 1.800 de ofițeri, citat de CBS News.

„Până în acest moment, zeci de polițiști și-au depus deja demisiile, iar unii plănuiesc să meargă în alte departamente, care oferă alternative rezonabile, cum ar fi purtarea măștilor și testare regulată.

Poliția de stat are deja un număr foarte redus de personal și a recunoscut acest lucru prin mișcările fără precedent care au luat soldații din unitățile de specialitate care investighează omuciderile, terorismul, infracțiunile informatice, arsurile, bandele, narcoticele și traficul de persoane și le-au readus la patrulare în uniformă.”, spune Michael Cherven, președintele Asociației Polițiștilor Federali din Massachusetts.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Hotărârea, care intră în vigoare pe 17 octombrie, prevede ca angajații să facă dovada vaccinării. Cei care nu respectă regula sunt sancționați disciplinar și concediați. Decizia guvernatorului Charlie Baker se aplică tuturor angajaților departamentali, inclusiv polițiști sau oficiali de stat.

Săptămâna trecută, instanța a respins cererea sindicatului de a interzice obligația. Un avocat din partea asociației polițiștilor spune că 20% dintre ei nu sunt vaccinați.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. ASAT TREBUIE SĂ FACĂ TOȚI MEDICII,ASISTENȚII MEDICALI,PROFESORII,STUDENȚII ȘI TOȚI CEI CARE SUNT OBLIGAȚI SĂ SUSȚINĂ ACESTĂ AFACERE A INDUSTRIEI DE MEDICAMENTE !!

  2. asta se vrea. peste tot in lume. politia, armata, medicii adevarati sa renunte la slujba pentru popor. astfel se va ridica ANARHIA. ARSENIE BOCA: „Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va disparea , dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia si va fi vai si amar de lume”. (Cornea Elena, Harseni)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate