ACTUALITATEIstoricul Valer Simion Cosma susține că peste patru ani vom avea o...

Istoricul Valer Simion Cosma susține că peste patru ani vom avea o finală AUR vs PSD

Partidul AUR nu va avea soarta PP-DD, scrie istoricul Valer Simion Cosma în Libertatea, iar formațiunea lui George Simion și Claudiu Târziu „va capitaliza masiv făcând opoziție unui guvern de coaliție care, conform programelor de guvernare ale USR-PLUS și PNL, precum și declarațiilor liderilor, va urmări să impună o serie de reforme radicale în timp de criză”.

Cosma susține că AUR va profita de erodarea guvernării USR-PLUS și PNL, urmând să strângă și roadele anticomunismului și anticorupției.

„După cum probează votul din diaspora, unde au luat în primul rând din votanții USR-PLUS, cei de la AUR au șanse mari să strângă o bună parte din roadele anticomunismului, anticorupției și fără-hoției, teme profund instrumentate politic, care au ținut loc de viziune politică și ideologie în ultimii ani. Vor strânge de la USR-PLUS și PNL ceea ce aceștia vor pierde galopant, pe măsură ce guvernarea îi va eroda, iar scandalurile de corupție și hoție care vor însoți guvernarea îi vor prezenta în ochii electoratului radicalizat ca fiind la fel ca PSD-ul și ca toți vechii politicieni. Vor capitaliza din plin și în rândul celor pe care criza economică în care ne scufundăm, dublată de măsurile de austeritate și accelerare a privatizării serviciilor publice, îi va arunca într-o disperare și furie fără precedent”, a continuat el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

„Peste patru ani avem toate șansele să vedem o luptă care-i are în fruntea preferințelor pe cei de la AUR și pe PSD, doar că de data asta cu șanse destul de mari să iasă diferit ca în 2000”, a concluzionat Cosma.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate