miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEAUR sărbătorește Ziua Eroilor la Valea Uzului

AUR sărbătorește Ziua Eroilor la Valea Uzului

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) organizează joi, de Ziua Eroilor, la ora 17:00, un eveniment de comemorare a Eroilor de la Cimitirul Internațional Valea Uzului, la care invită toți românii să participe, informează un comunicat de presă.

„Vom fi prezenți joi la Valea Uzului, acolo unde, din pricina presiunilor pe care UDMR le exercită, există o amenințare reală ca în cimitirul militar internațional să fie demolate crucile eroilor români. Este vorba despre acele cruci pe care niște șovini au pus saci de gunoi în 2019, pentru a stârni tensiuni etnice. De asemenea, în mai multe circumscripții, parlamentarii AUR vor participa la manifestări dedicate eroilor români, inclusiv la cimitirul Țiganca din Republica Moldova. Chemăm toți românii alături de noi”, a declarat președintele AUR George Simion.

Alianța pentru Unirea Românilor îndeamnă autoritățile publice să nu mai trateze Ziua Eroilor cu indiferență, ci să organizeze, an de an, manifestări care să cinstească așa cum se cuvine memoria eroilor neamului românesc, precizează comunicatul.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Jertfa lor mântuitoare ne redă astăzi un strop din demnitatea pierdută și ne face să fim mândri că suntem români”, precizează AUR.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE