OPINIIMarea Revoluție Globală din 2020 a învins - Biden a fost confirmat...

Marea Revoluție Globală din 2020 a învins – Biden a fost confirmat Președinte al SUA!

Trump acceptă transferul de putere.

Momentele pe care le trăim zilele astea sunt istorice. Nu faptul că Trump a pierdut Președinția, ceea ce era previzibil încă de la începutul pandemiei CoVid19. Nici faptul că Biden a fost confirmat Președinte #NoapteaCaHoții, după orele 03:30 AM ora Washingtonului. Nu! Ci modul in care a pierdut „trumpismul”. Sau, mai ales, ceea ce a fost catalogat ca „trumpism”… și cine sunt Adevărații pierzători ai „insurecției” din 6 Ianuarie 2021.

Căci in ultimii patru ani tot ce ținea de conservatorism și naționalism a fost catalogat de către media progresista mondială (adică 99% din presă și 100% din media) ca fiind „trumpism”. Va aduceți aminte de discursul lui Trump de la ONU in care a vorbit deschis despre virtuțile și valorile naționalismului? Ei bine, aia înseamnă „trumpism”.

Ceea ce trebuia sa fie dus la îndeplinire pentru ca Marea Revoluție Globală – The Great Reset – nu era înfrângerea lui Trump, lucru simplu de făcut și deja realizat prin furtul unor voturi pe modelul Clotildian, ce era obligatoriu să fie realizat era eradicarea și diabolizarea “trumpismului”.

Și au reușit!

Cum?
Printr-o „mineriadă” (da, aici ii dau odată dreptate lui Radu Tudor, care însă, după cum a folosit termenul, înseamnă ca nu a înțeles nimic nici măcar fin istoria recentă a României)!
Scenariul a fost aproape identic. Dar la altă scară, realizată cu alt ștaif, așa cu efecte hollywoodiene. Sistemul (Deep state-ul) a înțeles slăbiciunile și inabilitățile lui Trump și le-a folosit împotriva lui, așa, pe model românesc.

Căci egoul hipertrofiat și consilierii „bine intenționați” ai lui Trump nu l-au lăsat să iasă din scena oricum, ci cu alai, cu mulțime de oameni care să ii ridice osanale și sa îl însoțească pe drumul intrării in istorie.

Pentru ca „trumpismul” sa fie învins și compromis definitiv a fost nevoie doar ca manifestanților sa le fie deschisă calea către Capitoliu, după ce, in prealabil, au fost bine împănați de elemente revoluționare Profesioniste de la antifa.

Mineriada era gata… căci intrarea bezmeticilor ălora in Capitoliu a fost la fel de firească precum incendierea autobuzelor și pătrunderea in sediu MAI in 13 Iunie 1990 de către o mâna de oameni, alții decât cei care mai erau in acele zile in Piata Universitatii. Scenariul a fost același, dar realizat in stil mare, colorat, spectaculos, nu ca filmul gri al zilei de 13 Iunie. A fost nevoie și de sânge… sânge nevinovat. Motiv pentru care a existat si sânge… nevinovat, si vărsat fără motiv. Nu voi insista, va voi lăsa câteva imagini care demonstrează cele spuse mai sus, de la faptul ca Politia a permis accesul manifestanților in Parlamentul American, până la oribila și inutila moarte a unei tinere.

Dar nu asta e subiectul postării mele, căci ce a fost, am văzut cu toții și mulți dintre noi am înțeles încă de noaptea trecută ce se petrece.

Nu soarta lui Trump mă interesează, căci pentru mine ca român Trump nu a adus nimic bun in ultimii patru ani, SUA având același comportament de suzeran asupra coloniei România, neschimbat fata de epoca Obama: Trump ne-a luat gazele din Marea Neagră, Trump ne-a vândut fiare vechi la prețuri exorbitante, Trump ni l-a adus pe Zaharescu… si pentru toate astea și multe altele in plus, Trump nu ne-a dat nici măcar vize pentru a merge și cheltui banii noștri, aia putini, in SUA. De fapt, Trump nu a adus nimic nou sau bun României!
De aceea nu soarta lui Trump mă interesează, ci soarta „trumpismului”… aia mă îngrijorează!

Căci de acum orice idee, orice discurs naționalist va fi catalogat ca “trumpist” și va fi considerat un atac la democrație si la parlamentarism la fel de grav și inacceptabil precum ar fi dacă ai cita din Mein Kampf. Iar a fi “conservator” sau, Doamne ferește creștin, te va include automat pe lista scurta si neagră a fundamentaliștilor, la fel de periculoși precum membrii Isis.
De azi, a fi „trumpist” a devenit un stigmat, dacă nu cumva chiar o faptă penală.

Dacă mai adăugăm și ce spuneam încă de noaptea trecută, și anume ca de ieri orice manifestație publică a conservatorilor și naționalităților, adică a „trumpiștilor” de oriunde din lume, a devenit sinonimă cu insurecția și terorismul, atunci avem tabloul complet al victoriei finale, zdrobitoare a Marii Revoluții Globale din 2020.

Da, The Great Reset a avut loc: „Noua Normalitate” e aici!

Say „Good bye” to Democracy!
Welcome to Securistan!
World wide.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...