EDUCAȚIEStudenții din Iași au fost chemați la facultăți pentru cursuri în format...

Studenții din Iași au fost chemați la facultăți pentru cursuri în format „hibrid”, și-au plătit chiriile și au fost anunțați ulterior că se vor desfășura online

Joi 23 septembrie 2021, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și-a anunțat studenții cu privire la modalitatea în care vor începe cursurile. După o ședință a Senatului Universității, rectorul Tudorel Toader, a anunțat că ,„modalitatea de desfășurare a activităților didactice și de cercetare științifică să fie stabilită de către conducerea fiecărei facultăți, cu respectarea prevederilor legale și a evoluțiilor epidemiologice!”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Astfel, cu câteva zile înainte de începerea anului universitar, când toți studenții au fost anunțați din vară că vor urma cursurile fizic și și-au căutat chirie sau cameră la cămin, reprezentanții facultăților au început să anunțe că atât cursurile, cât și seminariile, laboratoarele, vor fi online, relatează Radio HIT Iași.

Studenții sunt revoltați de această decizie, întrucât mulți au apucat deja să-și închirieze o locuință, iar prețurile chiriilor din Iași nu sunt deloc mici. Iată unul dintre mesajele postate de studenți:

„Rușineee!!! Ne-ați anunțat că începem fizic, ne-am căutat chirii și cămine ca proștii și cu 3 zile înainte de începerea anului universitar ne spuneți că facem online. Îmi pare rău acum că am optat pentru această facultate, sincer, majoritatea facultăților încep fizic, noi, nu.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Mai spuneți ca să ne ținem chiriile și căminele, îmi dați voi 300 de euro lunar doar ca să stau în alt oraș? Rușine”, scrie Ocu Sebastian, într-un comentariu postat la anunțul făcut de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul UAIC.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Dacă-s moldoveni idioți!!! De ce e mai este Buboșel Toader șef acolo??? MOLDOGOȚI IDIOȚI!!!

    SĂ IASĂ ÎN STRADĂ!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...