ACTUALITATEPărintele Dan Damaschin a împlinit 46 de ani: De ziua mea, îmbracă...

Părintele Dan Damaschin a împlinit 46 de ani: De ziua mea, îmbracă un copil!

Părintele Dan Damaschin a împlinit marți vârsta de 46 de ani, anunță Basilica. Cu această ocazie, el dorește un dar pentru copiii înscriși în baza de date a Asociației „Glasul Vieții”. „Visul lor este bucuria mea”, spune preotul.

„De ziua mea îmbracă un copil și ajută-l să meargă la școală!” este îndemnul pe care l-a transmis clericul pe Facebook. El semnalează că mai sunt 6156 de copii care așteaptă sprijin pentru anul școlar care stă să înceapă.

„Dacă tot e la modă strângerea de fonduri pentru o anumită cauză, dedic ziua de astăzi îmbrăcării copiilor noștri, ajutându-i să meargă la școală. Nu-mi doresc nimic mai mult decât ca fiecare copil să meargă la școală fericit, curat și demn pentru a deveni un OM MARE. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, a mai scris Părintele Dan Damaschin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Părintele pune la dispoziție un document online unde oferă prenumele copiilor, vârsta, numărul pe care îl poartă la pantof și înălțimea. El îi invită pe oamenii de bine să doneze 250 de lei sau „50 și ceva de Euro, Lire ori Dolari (americani sau canadieni)” și indică mai multe modalități de plată.

Cum îi poți ajuta pe cei 6156 copii?

1. Alege un copil din listă.

2. Donează 250 lei sau 50 și ceva de Euro, Lire ori Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „VREAU LA ȘCOALĂ!”.

3. Lasă un număr de telefon în mesaj privat pe pagina de Facebook a părintelui.


Pentru donații

a) Direct într-unul din conturile deschise la Banca Transilvania:

Asociația ,,Glasul Vieții”
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22

b) Pe site-ul Asociației „Glasul Vieții”, cu cardul.

c) În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”.

d) Prin PayPal la adresa pr.dandamaschin@yahoo.com

e) Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.

f) Pentru Western Union, MoneyGram, RIA, avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...