duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEÎPS Teodosie, insultat grobian de către Radu Tudor de la Antena 3

ÎPS Teodosie, insultat grobian de către Radu Tudor de la Antena 3

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost insultat de către Radu Tudor, realizator la Antena 3.

Radu Tudor l-a făcut pe ÎPS Teodosie „Un troglodit corupt, un personaj de Ev Mediu care face de rușine Biserica Ortodoxă Română”.

Antenistul a mai zis că ierarhul tomitan este „înapoiat”: „De ce se complace BOR cu asemenea figuri sinistre?! Știe acest înapoiat că milioane de români din Italia, Spania și alte țări se roagă în biserici catolice puse la dispoziție de autorități pentru slujbe ortodoxe? Câte evenimente de acest gen se petrec invers?”.

Mânia ziaristului de la Antena 3 a fost stârnită de un răspuns pe care ÎPS Teodosie l-a dat unui ascultător din Anglia, care l-a întrebat pe ierarh dacă este păcat că se duce la slujbele catolicilor, în zona sa nefiind nicio biserică ortodoxă.

ÎPS Teodosie a răspuns că este păcat și că ar trebui ca respectivul să meargă totuși la orice biserică ortodoxă, indiferent că aparține de Biserica Greacă, Sârbă sau Rusă.

Afirmațiile ÎPS Teodosie sunt absolut normale din punct de vedere al învățăturii creștin-ortodoxe, care nu recunoaște altă Liturghie decât cea ortodoxă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE