marți, mai 21, 2024
ACTUALITATESteagul LGBT ancorat la ambasadele Statelor Unite - ordonă Secretarul de Stat...

Steagul LGBT ancorat la ambasadele Statelor Unite – ordonă Secretarul de Stat Antony Blinken

Activiștii propagandei LGBT sunt încântați de anunțul făcut de Secretarul de Stat, Antony Blinken, care prevede inversarea unui ordin dat de fostul președinte Donald Trump, anume ancorarea steagurilor pride (curcubeul LGBT) la ambasadele Statelor Unite în toată lumea, conform breitbart.com.

În iulie 2020, fostul Secretar al Apărării, Mark Esper, a publicat o listă de steaguri care sunt permise a fi ancorate la bazele militare ale Statelor Unite. Steagul LGBT lipsea de pe acea listă. Înainte de interdicție, ambasadele ancorau acel steag pentru o lună întreagă, așa-zisa „lună a mândriei” (pride month).

În timpul ședinței, Blinken a confirmat, de asemenea, faptul că intenționează să numească un reprezentat al Drepturilor Omului pentru persoanele din comunitatea LGBT, poziție creată de Barack Obama în 2015, nefiind ocupată de nimeni în timpul mandatului lui Donald Trump.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Blinken a precizat faptul că, în timpul administrației Trump, violența față de comunitatea LGBT a crescut.

„Am observat că violența directă împotriva comunității LGBTQI a luat amploare peste tot în lume. Astfel, acest departament va avea grijă ca Statele Unite să își asume rolul pe care trebuie să și-l asume și să susțină drepturile persoanelor LGBTQI. Ancorarea steagului este o cale de a arăta solidaritate comunității LGBTQI. Biden este primul președinte al Statelor Unite care adoptă deschis o gamă largă de legi pentru minoritățile sexuale, inclusiv egalitatea pentru persoanele transgender.”, a declarat Antony Blinken, conform outfrontmagazine.com.

În iunie 2019, fostul vicepreședinte Mike Pence declara că, în cazul ambasadelor, „flutură” un singur steag, luându-i apărarea președintelui Donald Trump.

„Când vine vorba de pavilionul pentru drapel american, de ambasadele americane și de capitalele din toată lumea, un singur steag este ancorat, cel american.”, a declarat Pence, conform nbcnews.com

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE