News ȘTIRI Dr. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida din partea PSD pentru un loc...

Dr. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida din partea PSD pentru un loc în Senat

Managerului Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, dr.Adrian Streinu-Cercel, ar putea candida pe lista PSD pentru Senat în București, au declarat surse din partid pentru Digi24.

Potrivit surselor, Adrian Streinu-Cercel ar putea candida pe lista PSD pentru Senat în București pe locul al doilea, după Gabriela Firea.

Adrian Streinu-Cercel ar fi cea de-a doua persoană publică din zona medicală cooptată de PSD pentru un loc în Parlament, după doctorul Alexandru Rafila, ce va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate