ACTUALITATE Dr. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida din partea PSD pentru un loc...

Dr. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida din partea PSD pentru un loc în Senat

Managerului Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, dr.Adrian Streinu-Cercel, ar putea candida pe lista PSD pentru Senat în București, au declarat surse din partid pentru Digi24.

Potrivit surselor, Adrian Streinu-Cercel ar putea candida pe lista PSD pentru Senat în București pe locul al doilea, după Gabriela Firea.

Adrian Streinu-Cercel ar fi cea de-a doua persoană publică din zona medicală cooptată de PSD pentru un loc în Parlament, după doctorul Alexandru Rafila, ce va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite