ACTUALITATEDr. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida din partea PSD pentru un loc...

Dr. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida din partea PSD pentru un loc în Senat

Managerului Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, dr.Adrian Streinu-Cercel, ar putea candida pe lista PSD pentru Senat în București, au declarat surse din partid pentru Digi24.

Potrivit surselor, Adrian Streinu-Cercel ar putea candida pe lista PSD pentru Senat în București pe locul al doilea, după Gabriela Firea.

Adrian Streinu-Cercel ar fi cea de-a doua persoană publică din zona medicală cooptată de PSD pentru un loc în Parlament, după doctorul Alexandru Rafila, ce va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...