marți, iulie 23, 2024
ACTUALITATEScriitorul și filozoful Sorin Lavric despre cauzele incendiului de la Piatra Neamț:...

Scriitorul și filozoful Sorin Lavric despre cauzele incendiului de la Piatra Neamț: Nu e un accident izolat, ci un simptom al colapsului în care a intrat sistemul de sănătate

Scriitorul și filozoful Sorin Lavric spune că incendiul de la Piatra Neamț, care s-a soldat cu o nenorocire, „nu este un accident izolat, ci un simptom al colapsului în care a intrat sistemul de sănătate”.

„Nenorocirea de la Piatra Neamț, în care au murit 11 oameni, incendiați în secția ATI de la Spitalul Județean, nu este un accident izolat, ci un simptom al colapsului în care a intrat sistemul de sănătate. Și nu e primul simptom. Să ne amintim că astfel de tragedii au mai avut loc și în alte părți ale țării, cea mai zguduitoare fiind probabil cea care s-a petrecut acum zece ani, la maternitatea Giulești. Atunci, pentru moartea celor 6 nou-născuți, de asemenea arși, a fost găsit un „Acar Păun” în persoana unei asistente care n-a supravegheat salonul pe timp de noapte. Acum, probabil că va fi folosit tot un astfel de „țap ispășitor” pentru a închide orice discuție.”, a spus el.

El consideră declarațiile Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, care a spus că „suntem cu toții vinovați” pentru ce s-a întâmplat la Piatra Neamț drept „o minciună sfruntată”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Este o minciună sfruntată și o încercare de a arunca responsabilitate în cârca românilor.

Vinovați sunt guvernanții de ieri și de azi, care n-au fost în stare să rezolve problemele din sistemul de sănătate. Vinovați sunt politicienii care aveau datoria de a lua măsurile cuvenite înainte ca astfel de nenorociri să aibă loc”, a concluzionat Lavric.

Sorin Lavric a intrat în politică și va candida din partea AUR la județul Neamț, pentru Senatul României.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE