vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATES-au rezolvat toate problemele la Sectorul 2. Primarul Radu Mihaiu (USR) a...

S-au rezolvat toate problemele la Sectorul 2. Primarul Radu Mihaiu (USR) a finanțat cu 130.000 de lei bani publici Asociația MozaiQ pentru organizarea mitingului pro-LGBTQ+ de Sfânta Parascheva

Primăria Sectorului 2, condusă de primarul USR Radu Mihaiu, a acordat o finanțare de 130.000 de lei din banii publici Asociației MozaiQ. 

Jurnalistul Dan Bucura a fost cel care a făcut acest anunț, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Genul de știre pe care nu o mai pot comenta! Trageți voi concluziile:

📌 Primăria sector 2, condusă de USR-istul Radu Mihaiu a acordat o finanțare de 130.000 de lei asociației Mozaiq LGBTQ. Cu acești bani se va organiza mâine un miting de proporții al comunității cu pricina, unde sunt așteptați și “sponsorii” ce locuiesc în sectorul 2.

📍 Să vedeți și motivarea pentru finanțarea proiectului! E tare. Cică ar fi peste 20.000 de locuitori ai sectorului 2 în rândul potențialilor beneficiari.“, a scris Dan Bucura.

Finanțarea a fost făcută în baza legii 350/2005 pe domeniul social, iar proiectul a fost susținut de fostul viceprimar Alexandra Chirilă, o susținătoare a drepturilor LGBTQ+, Cristian Didiță, consilierul primarului Radu Mihaiu, și Sebastian Florescu, potrivit Ziarul Tricolorul.

Pe 14 octombrie, chiar de prăznuirea Sfintei Parascheva, într-o manieră de-a dreptul sfidătoare, Asociația MozaiQ a organizat în București un miting pro-LGBTQ+.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Trebuie facuta o petitie pentru interzicereza ONGurilor extremiste MozaiQ si Accept. Aceste asociatii sunt periculoase pentru democratia din Romania. Ei isi impun ideologia sexo-marxista cu forta, nu se poate discuta cu ei, daca ii contrazici te dau in judecata. E trist ce se intampla in sectorul 2. Trebuie mers masiv la vot pentru ca sa nu mai iasa USR la alegerile locale. Acest partid toxic trebuie sa dispara din politica romaneasca.
    N-ar strica o campanie mediatica intensa in presa suveranista si conservatoare impotriva acestor parade perverse pentru a le descuraja si a lamuri oamenii, inca ignoranti in chestiune, despre ce e vorba de fapt.

  2. USR este creația ONG-urilor soroșiste / UE / Norvegia / Ambasade

    Acum li se oferă banii inapoi , din banii publici.

    De ce să dea un userist inventat pe banii lui Soros buget pentru copii sau pensionari, când poate să plătească ONG-uri degenerate care ii vor face propagandă electorală ca mulțumire pentru banii dați gratis?

  3. sa aiba bani de prime pentru ‘manifestanti’. Au fost 20 de insi, dar pareau mai multi din cauza ca erau de 10 ori mai multi jandarmi. Altfel pentru un asa miting, de ce ai avea nevoie de bani?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE