miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEMedicii din SUA cer retragerea de pe piață a vaccinurilor Pfizer și...

Medicii din SUA cer retragerea de pe piață a vaccinurilor Pfizer și Moderna: Avem dovezi concludente că produc morți subite

Un medic american se alătură solicitărilor de retragere a vaccinurilor cu ARN mesager COVID-19, indicând noi cercetări care evidențiază o legătură între injecții și evenimentele adverse.

Dr. Joseph Fraiman, care lucrează în Louisiana și efectuează și cercetări privind COVID-19 și alte probleme de sănătate, spune că este timpul să oprim administrarea vaccinurilor Pfizer și Moderna COVID-19 până când noi studii clinice demonstrează că beneficiile vaccinurilor depășesc daunele.

Noua cercetare, inclusiv o reanalizare a studiilor pentru vaccinuri, ridică îngrijorări cu privire la numărul daunelor în detrimentul beneficiilor, potrivit medicului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Nu văd cum am putea fi siguri că beneficiile depășesc daunele la nivel de populație sau chiar în grupurile cu risc ridicat. Nu văd dovezile care să susțină această afirmație”, a declarat Fraiman pentru The Epoch Times.

„Nici nu pot spune că există dovezi care să susțină că este mai dăunător, însă aici e vorba și de incertitudine. … Având în vedere acest scenariu, cred că oamenilor nu ar trebui să li se administreze [vaccinurile] în afara unui studiu clinic, pentru că trebuie să ne dăm seama dacă beneficiile lor depășesc daunele sau dacă daunele depășește beneficiile”, a adăugat el.

„Singurul lucru care poate răspunde la această întrebare va fi un studiu randomizat”, a mai spus medicul.

Pfizer și Moderna nu au răspuns solicitărilor de comentarii.

Ce spun studiile efectuate

Fraiman a condus un studiu care a reanalizat studiile originale Pfizer și Moderna. El și colegii săi au concluzionat într-o cercetare publicată în urma evaluării inter pares că cei vaccinați au un risc mai mare de efecte adverse grave.

De asemenea, și-au propus identificarea evenimentelor adverse care pot fi cauzate de vaccinuri, dar care necesită studii suplimentare. FDA a dezvăluit în decembrie 2022 că vaccinul Pfizer a fost legat de coagularea sângelui la persoanele în vârstă.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC), care recomandă vaccinurile pentru aproape toți americanii, au găsit sute de alte semnale în cercetările lor, conform înregistrărilor obținute de The Epoch Times.

Câteva probleme grave care pot duce la deces au fost legate cauzal sau s-au dovedit a fi cauzate de vaccinuri. Acestea includ miocardita sau inflamația inimii.

În timp ce oficialii americani din domeniul sănătății au minimalizat în mod repetat severitatea miocarditei și a unei afecțiuni asociate, pericardita, cercetătorii germani care au cercetat moartea a 25 de persoane care au murit brusc acasă după vaccinare au exclus orice cauză potențială, cu excepția vaccinării pentru cinci dintre persoane. Aceștia au publicat rezultatele într-un studiu după o evaluare inter pares la sfârșitul anului 2022.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Având în vedere că este puțin probabil ca alte cauze să provoace miocardită într-o săptămână de la vaccinare, aceasta este, în esență, o dovadă concludentă că vedem decese cardiace subite din vaccinuri”, a spus Fraiman.

Fraiman a remarcat, de asemenea, că mortalitatea în exces, sau decesele din toate cauzele, au crescut în timpul pandemiei, cu vârfuri corelate cu introducerea vaccinurilor.

Este posibil ca vaccinurile să nu fi cauzat decese suplimentare, spune el, dar unii cercetători, inclusiv profesorii britanici Norman Fenton și Martin Neil, au examinat datele și au găsit un semnal că vaccinurile au fost legate de cel puțin unele dintre decesele în exces.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate