News ȘTIRI Kanye West, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai planetei, a postat...

Kanye West, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai planetei, a postat 40 de icoane ortodoxe în mai puțin de o oră. Cine pare să fie sfântul favorit al rapperului

Unul dintre cei mai importanți artiști contemporani, Kanye West, a surprins opinia publică postând pe contul său de Twitter nu mai puțin de 40 de icoane ortodoxe, fără să ofere o explicație.

Dintre cele 40 de icoane, rapperul cu peste 30 de milioane de urmăritori pe Twitter a postat cele mai multe cu Sf.Arhanghel Mihail, dar sunt icoane și cu Sf. Vasile cel Mare, Sf.Gheorghe sau Sf. Treime.

De asemenea, el a publicat și o imagine înfățișându-l pe Moise și tăblița cu cele 10 porunci, însoțită de textul: „Asta suntem noi cu adevărat”.

Kanye West este unul dintre cei mai fervenți creștini din Statele Unite, rapperul organizând regulat evenimente dedicate promovării Sfintei Evanghelii, la care iau parte zeci de mii de oameni.

De asemenea, el vorbește public despre apărarea vieții copiilor nenăscuți și alte teme creștine.

Kanye West este căsătorit și are patru copii.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate