ACTUALITATEKanye West, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai planetei, a postat...

Kanye West, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai planetei, a postat 40 de icoane ortodoxe în mai puțin de o oră. Cine pare să fie sfântul favorit al rapperului

Unul dintre cei mai importanți artiști contemporani, Kanye West, a surprins opinia publică postând pe contul său de Twitter nu mai puțin de 40 de icoane ortodoxe, fără să ofere o explicație.

Dintre cele 40 de icoane, rapperul cu peste 30 de milioane de urmăritori pe Twitter a postat cele mai multe cu Sf.Arhanghel Mihail, dar sunt icoane și cu Sf. Vasile cel Mare, Sf.Gheorghe sau Sf. Treime.

De asemenea, el a publicat și o imagine înfățișându-l pe Moise și tăblița cu cele 10 porunci, însoțită de textul: „Asta suntem noi cu adevărat”.

Kanye West este unul dintre cei mai fervenți creștini din Statele Unite, rapperul organizând regulat evenimente dedicate promovării Sfintei Evanghelii, la care iau parte zeci de mii de oameni.

De asemenea, el vorbește public despre apărarea vieții copiilor nenăscuți și alte teme creștine.

Kanye West este căsătorit și are patru copii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...