ACTUALITATEKanye West, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai planetei, a postat...

Kanye West, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai planetei, a postat 40 de icoane ortodoxe în mai puțin de o oră. Cine pare să fie sfântul favorit al rapperului

Unul dintre cei mai importanți artiști contemporani, Kanye West, a surprins opinia publică postând pe contul său de Twitter nu mai puțin de 40 de icoane ortodoxe, fără să ofere o explicație.

Dintre cele 40 de icoane, rapperul cu peste 30 de milioane de urmăritori pe Twitter a postat cele mai multe cu Sf.Arhanghel Mihail, dar sunt icoane și cu Sf. Vasile cel Mare, Sf.Gheorghe sau Sf. Treime.

De asemenea, el a publicat și o imagine înfățișându-l pe Moise și tăblița cu cele 10 porunci, însoțită de textul: „Asta suntem noi cu adevărat”.

Kanye West este unul dintre cei mai fervenți creștini din Statele Unite, rapperul organizând regulat evenimente dedicate promovării Sfintei Evanghelii, la care iau parte zeci de mii de oameni.

De asemenea, el vorbește public despre apărarea vieții copiilor nenăscuți și alte teme creștine.

Kanye West este căsătorit și are patru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite