miercuri, februarie 1, 2023
ȘTIRIMinistrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunță sfârșitul: Cred că anul 2022 va fi...

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunță sfârșitul: Cred că anul 2022 va fi cel în care vom încheia această urgență mondială, globală, de sănătate publică

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a declarat joi, 20 ianuarie, că în cazul în care au trecut 9 luni de la a doua doză, certificatul digital ar putea expira de la 1 februarie dacă posesorii acestuia nu își fac și doza booster.

„S-ar putea să avem o oarecare revitalizare a campaniei de vaccinare dacă după data de 1 februarie va intra în funcțiune mecanismul european, directiva europeană: valabilitatea certificatului de vaccinare este prelungită dacă persoanele se vaccinează cu doza booster într-un interval care să nu depășească 9 luni de la încheierea vaccinării”, a sus Alexandru Rafila la Europa FM.

Ministrul Sănătății a mai explicat că valabilitatea certificatelor de vaccinare va fi condiționată de acest interval de maxim 9 luni de la încheierea vaccinării, fiind o directivă europeană pe care și România va trebui să o aplice.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Ministrul Sănătății a mai spus că 2022 ar fi anul în care „vom încheia această urgență medicală”, conform „istoriei naturale a pandemiilor”.

„Istoria naturală a pandemiilor demonstrează că așa se întâmplă: cu cât transmisibilitatea unei tulpini crește, scade patogenitatea. Ceea ce se întâmplă cu această tulpină, Omicron, demonstrează că așa este și mi-e greu să cred că vom mai asista la un număr mare de cazuri cu o tulpină care să fie mai patogenă decât Omicron. E posibil să apară variante mai patogene, dar cu transmisibilitate scăzută și atunci o să discutăm despre o manifestare de tip endemic, nu epidemic. Cred că anul 2022 va fi cel în care vom încheia această urgență mondială, globală, de sănătate publică”, a mai spus Alexandru Rafila.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Opinia dr. Rafila vine după ce același lucru a fost exprimat de către magnatul Bill Gates, cunoscut investitor în industria vaccinurilor și unul dintre principalii susținători ai Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

La finalul anului trecut, în noiembrie, Gates afirma că până la mijlocul lui 2022 Covid-19 va cauza mai puține decese decât gripa obișnuită.

Recent, șeful Pfizer, Albert Bourla, a spus și el că finalul pandemiei este aproape. Opinia sa a fost împărtășită de dr. Beatrice Mahler de la Institutul „Marius Nasta”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Daca “istoria naturală a pandemiilor demonstrează că […] cu cât transmisibilitatea unei tulpini crește, scade patogenitatea”, de ce a fost nevoie de inducerea fricii prin diferite metode si canale? Sau de ce a fost nevoie de obligativitatea injectarii de medicamente experimentale? Sau alte si alte abuzuri…

    • NU . Nu ai senzatia chiar ne aflam in acel film.
      Stai sa vezi ca vine sezonul 2 cu indoctrinarea populatiei cu faptul ca Rusia este este Cancerul europei si Americanii sunt Salvarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate