ACTUALITATEBill Gates spune că sfârșitul pandemiei va avea loc în vara lui...

Bill Gates spune că sfârșitul pandemiei va avea loc în vara lui 2022: Atunci, Covid-19 va cauza mai puține decese decât gripa obișnuită

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, spune că până la mijlocul anului viitor, Covid-19 va cauza mai puține decese decât gripa obișnuită.

El pune această evoluție favorabilă pe seama imunității acumulate natural, prin vaccinuri și datorită medicamentelor care tratează boala.

„În contextul imunității naturale, imunității dobândite prin vaccin și mulțumită noilor terapii, rata mortalității ar trebui să scadă drastic”, a afirmat magnatul, citat de Bloomberg.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Mai precis, el se bazează pe pilulele împotriva coronavirusului dezvoltate de Merck și Pfizer, despre care crede că vor opri boala încă din faze timpurii.

„Deci, cu imunitatea naturală, cea dobândită prin vaccinare și aceste pastile, putem crește numărul de anticorpi cum nu s-a putut până acum și până în vara viitoare rata de mortalitate va scădea sub nivelul celei cauzate de gripa obișnuită. În acel moment, activitatea economică va reveni la capacitate maximă”, a spus Gates.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...