ACTUALITATEDOCUMENT | Substanță cancerigenă în compoziția vaccinului de la Moderna: „Doar pentru...

DOCUMENT | Substanță cancerigenă în compoziția vaccinului de la Moderna: „Doar pentru cercetare, interzis pentru uz uman sau veterinar“

O știre a publicației NoMoreFakeNews.com, citată de InfoWars, a scos la iveală detalii îngrijorătoare despre compoziția vaccinului produs de compania Moderna. Aceștia au verificat ce substanțe se află în compoziția vaccinurilor și, în cazul celui produs de Moderna, au găsit substanța SM-102.

Astfel, a fost cercetat un document al CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor) din 30.12.2020 intitulat: „Vaccinurile COVID-19: actualizare privind reacțiile alergice, contraindicații și precauții”. Acolo, aproximativ la jumătatea documentului, poate fi studiată o listă intitulată „Ingrediente incluse în vaccinurile COVID mRNA.

Partea dreaptă a graficului arată ingredientele din vaccinul Moderna. Cel de-al cincilea ingredient este „SM-102: heptadecan-9-il 8 – ((2-hidroxietil) (6-oxo-6- (undeciloxi) hexil) amino) octanoat.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Într-un alt document publicat de Cayman Chemical Company din Ann Arbor, Michigan: „Safety Data Sheet acc. către OSHA HCS” pe 11 aprilie 2021.

În acest document sunt listate efectele SM-102. În nota de deschidere privind utilizarea SM-102 se specifică că este „doar pentru cercetare, interzis pentru uz uman sau veterinar.” Ulterior, fișa stipulează efecte adverse / avertismente despre SM-102. Printre acestea se află:

  • posibilitatea provocării cancerului
  • posibilitatea scăderii fertilității sau afectarea pruncului nenăscut
  • provocarea de leziuni la sistemului nervos central, la nivelul rinichilor, ficatului și sistemului respirator prin expunere prelungită sau repetată.
  • foarte toxic pentru viața acvatică, cu efecte de lungă durată. 

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În finalul analizei sunt ridicate câteva întrebări.

  • Despre ce nivel de dozare și ce durată de expunere la SM-102 vorbim?
  • Cât de rău poți fi afectat dacă, prin injectare, substanța evită anumite zone de protecție a corpului uman?
  • Ce zone ale corpului sunt afectate și la cât timp după ce substanța intră în corp?

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate