vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATESemnalul adunării PATRIOȚILOR din Europa: Orban, Le Pen, Salvini și alți lideri...

Semnalul adunării PATRIOȚILOR din Europa: Orban, Le Pen, Salvini și alți lideri au semnat o scrisoare pentru națiune și familie: UE a devenit o unealtă în mâinile radicalilor care vor să facă un superstat european. Cine a semnat din partea României

Marine Le Pen (Franța), Viktor Orban (Ungaria), Jaroslaw Kaczynski (Polonia), Santiago Abascal (VOX, Spania) sau Matteo Salvini (Italia)  au semnat o declarație comună, prin care  este „prima piatră de temelie” a unei alianţe în Parlamentul European care vizează „reformarea Europei”, relatează AFP.

În textul scrisorii, semnat de 16 formațiuni politice se afirmă că „UE devine din ce în ce mai mult o unealtă a forțelor radicale care ar dori să realizeze o transformare culturală, religioasă și finalmente, o construcție fără națiuni a Europei, urmărind să creeze un superstat european”.

De asemenea, cei 16 semnatari afirmă că „națiunile europene ar trebui să fie bazate pe tradiție, respect pentru cultura și istoria statelor europene, respect pentru moștenirea iudeo-creștină a Europei și valorile comune care unesc națiunile noastre”.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Scrisoarea „reafirmă credința noastră că familia este celula de bază a națiunilor noastre. Într-o vreme în care Europa este confruntată cu o gravă criză demografică, cu rate de naștere scăzute și populație îmbătrânită, politicile pro-familie ar trebui să fie răspunsul în locul imigrației de masă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din partea României a semnat Partidul Național Țărănescu Creștin Democrat (PNȚCD), dar Vox din Spania și Fratelli D Italia din Italia sunt aliați ai AUR.

Textul integral al scrisorii poate fi citit aici.

Totuși, acesta este doar un prim pas, fiind cale lungă până la realizarea unui grup parlamentar european unit.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

 1. toate tarile care isi vor libertatea inapoi si suveranitatea sa deschida PIATA LIBERA SI SA SE UNEASCA IMPOTRIVA TAVALUGULUI M UIE NEO-NAZSIZTO-BLOSHEVIK !

  • Acolo s-a născut și și-a desăvârșit misiunea divină Domnul și Mântuitorul nostru, Iisus Hristos.
   Nu puneți semnul egal între iudei și kazari.
   E f.bine că s-a creat o asemenea miscare, ea poate reprezenta începutul sfârșitului neomarxismului in Europa și în lume.
   Doamne ajuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE