ACTUALITATESemnalul adunării PATRIOȚILOR din Europa: Orban, Le Pen, Salvini și alți lideri...

Semnalul adunării PATRIOȚILOR din Europa: Orban, Le Pen, Salvini și alți lideri au semnat o scrisoare pentru națiune și familie: UE a devenit o unealtă în mâinile radicalilor care vor să facă un superstat european. Cine a semnat din partea României

Marine Le Pen (Franța), Viktor Orban (Ungaria), Jaroslaw Kaczynski (Polonia), Santiago Abascal (VOX, Spania) sau Matteo Salvini (Italia)  au semnat o declarație comună, prin care  este „prima piatră de temelie” a unei alianţe în Parlamentul European care vizează „reformarea Europei”, relatează AFP.

În textul scrisorii, semnat de 16 formațiuni politice se afirmă că „UE devine din ce în ce mai mult o unealtă a forțelor radicale care ar dori să realizeze o transformare culturală, religioasă și finalmente, o construcție fără națiuni a Europei, urmărind să creeze un superstat european”.

De asemenea, cei 16 semnatari afirmă că „națiunile europene ar trebui să fie bazate pe tradiție, respect pentru cultura și istoria statelor europene, respect pentru moștenirea iudeo-creștină a Europei și valorile comune care unesc națiunile noastre”.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Scrisoarea „reafirmă credința noastră că familia este celula de bază a națiunilor noastre. Într-o vreme în care Europa este confruntată cu o gravă criză demografică, cu rate de naștere scăzute și populație îmbătrânită, politicile pro-familie ar trebui să fie răspunsul în locul imigrației de masă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din partea României a semnat Partidul Național Țărănescu Creștin Democrat (PNȚCD), dar Vox din Spania și Fratelli D Italia din Italia sunt aliați ai AUR.

Textul integral al scrisorii poate fi citit aici.

Totuși, acesta este doar un prim pas, fiind cale lungă până la realizarea unui grup parlamentar european unit.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  • Acolo s-a născut și și-a desăvârșit misiunea divină Domnul și Mântuitorul nostru, Iisus Hristos.
   Nu puneți semnul egal între iudei și kazari.
   E f.bine că s-a creat o asemenea miscare, ea poate reprezenta începutul sfârșitului neomarxismului in Europa și în lume.
   Doamne ajuta!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...