joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEȘeful spionajului extern rus susține că are dovezi cum Polonia complotează cu...

Șeful spionajului extern rus susține că are dovezi cum Polonia complotează cu SUA pentru a diviza Ucraina

Oficialii Rusiei susțin că au informații foarte sigure, care nu au fost publicate niciodată, dar vizează în mod special Polonia. „Sub o formă de ajutor mascat”, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, Polonia ar încerca, de fapt, să pună stăpânire pe o parte din vestul Ucrainei, susține șeful  Serviciului de Informaţii Externe al Rusiei, Serghei Narâşkin informează TVR, care citează Reuters.

Mai exact, Narâşkin a precizat că Polonia nu acționează singură în acest plan, ci este ajutată chiar de SUA. Tot efortul de „a sprijini” Ucraina cu arme ar avea ca scop controlul Poloniei asupra vestului Ucrainei, în care influența militară rusă este minimă.

Conform datelor operative primite de SVR, Washingtonul şi Varşovia lucrează la planuri privind stabilirea unui control militar şi politic strâns al Poloniei asupra (fostelor) sale posesiuni istorice din Ucraina”, a declarat  Serghei Narâşkin, potrivit sursei citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Polonia a fost primul stat din Europa care și-a arătat public susținerea față de Ucraina și a făcut apel la toate celelalte state să-i urmeze exemplul. Polonia a furnizat Ucrainei 1,6 miliarde de dolari pentru a „ține piept” armatei ruse. Pe de altă parte, NATO nu mai contenește cu declarațiile oficiale potrivit cărora va ajuta Ucraina militar și financiar și după război.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Oficialii NATO nu au ținut cont de ultimele avertismente, venite chiar din partea lui Vladimir Putin, potrivit cărora „statele neprietenoase Rusiei ar putea fi lovite fulgerător” și iau în calcul ipoteza ca războiul declanșat de Rusia să dureze ani la rând.

„Trebuie să fim pregătiţi pe termen lung”, pentru că ”există absolut posibilitatea ca acest război să se prelungească luni sau ani”, a precizat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, citat de TVR.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE