vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATERoman Ambramovici, cunoscutul oligarh rus, are simptome de „ otrăvire”. Se pregătesc...

Roman Ambramovici, cunoscutul oligarh rus, are simptome de „ otrăvire”. Se pregătesc restricțiții pentru accesul în Rusia

Oficialii Rusiei pregătesc un decret prezidențial, prin care cetățenii europeni și cei din SUA să nu mai poată intra în acest stat. Anunțul a fost făcut chiar de ministrul de Externe, Serghei Lavrov, potrivit portalului AA.

„Un proiect de decret prezidenţial este în pregătire în vederea introducerii unor măsuri de represalii cu privire la vize, în legătură cu acţiuni inamicale ale mai multor guverne străine”, a declarat Serghei Lavrov, potrivit sursei citate.

Oficialii ruși au decis să numească țările UE și SUA „neprietenoase”, după ce au aplicat mai multe sancțiuni economice, ca răspuns la atacurile asupra Ucrainei.

Prin urmare, cetățenii acestor state vor avea „o serie de restricții” pentru intrarea în Rusia, a anunțar Lavrov, mai notează sursa precizată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Oligarhul rus Roman Abramovici acuză simptome de „otrăvire”

În mod paradoxal, Roman Abramovici, cunoscutul oligarh rus, acuză simptome de „otăvire”, potrivit Wall Street Journal.

Atât el cât și doi dintre membrii echipei de negociere a „păcii” în Ucraina  au acuzat simptome similare: ochi roșii, descuamarea pielii feței și mâinilor, lăcrimare constantă și dureroasă, scrie sursa citată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Războiul dintre Rusia și Ucraina se desfășoară de mai bine de o lună. Cele două state nu au ajuns la un acord privind menținerea păcii.

Pe lista statelor „neprietenoase” cu Rusia  figurează SUA, Canada, ţările membre ale Uniunii Europene, Marea Britanie (inclusiv teritoriile britanice Jersey, Anguilla, Insulele Virgine Britanice, Gibraltar), Ucraina, Muntenegru, Elveţia, Albania, Andorra, Islanda, Liechtenstein, Monaco, Norvegia, San Marino, Macedonia de Nord, precum şi Japonia, Coreea de Sud, Australia, Micronezia, Noua Zeelandă, Singapore şi Taiwan.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE