marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATERoman Ambramovici, cunoscutul oligarh rus, are simptome de „ otrăvire”. Se pregătesc...

Roman Ambramovici, cunoscutul oligarh rus, are simptome de „ otrăvire”. Se pregătesc restricțiții pentru accesul în Rusia

Oficialii Rusiei pregătesc un decret prezidențial, prin care cetățenii europeni și cei din SUA să nu mai poată intra în acest stat. Anunțul a fost făcut chiar de ministrul de Externe, Serghei Lavrov, potrivit portalului AA.

„Un proiect de decret prezidenţial este în pregătire în vederea introducerii unor măsuri de represalii cu privire la vize, în legătură cu acţiuni inamicale ale mai multor guverne străine”, a declarat Serghei Lavrov, potrivit sursei citate.

Oficialii ruși au decis să numească țările UE și SUA „neprietenoase”, după ce au aplicat mai multe sancțiuni economice, ca răspuns la atacurile asupra Ucrainei.

Prin urmare, cetățenii acestor state vor avea „o serie de restricții” pentru intrarea în Rusia, a anunțar Lavrov, mai notează sursa precizată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Oligarhul rus Roman Abramovici acuză simptome de „otrăvire”

În mod paradoxal, Roman Abramovici, cunoscutul oligarh rus, acuză simptome de „otăvire”, potrivit Wall Street Journal.

Atât el cât și doi dintre membrii echipei de negociere a „păcii” în Ucraina  au acuzat simptome similare: ochi roșii, descuamarea pielii feței și mâinilor, lăcrimare constantă și dureroasă, scrie sursa citată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Războiul dintre Rusia și Ucraina se desfășoară de mai bine de o lună. Cele două state nu au ajuns la un acord privind menținerea păcii.

Pe lista statelor „neprietenoase” cu Rusia  figurează SUA, Canada, ţările membre ale Uniunii Europene, Marea Britanie (inclusiv teritoriile britanice Jersey, Anguilla, Insulele Virgine Britanice, Gibraltar), Ucraina, Muntenegru, Elveţia, Albania, Andorra, Islanda, Liechtenstein, Monaco, Norvegia, San Marino, Macedonia de Nord, precum şi Japonia, Coreea de Sud, Australia, Micronezia, Noua Zeelandă, Singapore şi Taiwan.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate