ȘTIRIMinisterul Apărării din Rusia afirmă că 285 de voluntari veniți să lupte...

Ministerul Apărării din Rusia afirmă că 285 de voluntari veniți să lupte pentru Ucraina ar fi fugit în Polonia, Ungaria și România

Ministerul Apărării de la Moscova afirmă că niciun voluntar străin nu a mai venit să lupte în războiul din Ucraina în ultimele șapte zile, iar 285 dintre aceștia au părăsit țara, informează agenția Tass.

Sursa acestei informați este generalul colonel Serghei Rudskoy, adjunctul șefului Statului Major al Armatei Ruse.

Conform acestuia, 285 de luptători străini veniți să lupte în Ucraina au fugit în Polonia, Ungaria și România.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Aș vrea să notez că nici măcar un mercenar străin n-a venit în Ucraina în ultimele șapte zile. Din contră, am înregistrat zborul lor. Sper că n-au luat și Stingerele și Javelin-urile (arme anti-aeriene și anti-tanc portabile americane – n.r.) cu ei. Experiențele anterioare indică că faptul că sistemele anti-tanc și anti-aeriene portabile se împrăștie rapid în lume, atunci când mercenarii se întorc acasă”, a spus generalul rus.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Acesta a dat și un bilanț al trupelor rusești căzute în luptă: 1351 de soldați ruși au murit, iar 3825 au fost răniți.

La începutul lunii martie, oficialii ruși afirmau că 498 de soldați au fost uciși, în timp ce 1500 au fost răniți, scrie The Guardian. De cealaltă parte, Kiev-ul oferă cifre de aproape zece ori mai mari: peste 10.000 de morți și peste 15.000 de răniți.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Scuze, n-am înţeles articolul, poate sunt puţin mai prost. E vorba de voluntari veniţi în Ucraina să lupte contre Rusiei, (aşa se înţelege din articol)? Atunci de unde ştie Ministerul Apărării de la Moscova de ei? Sau e vorba de voluntari veniţi în Ucraina să lupte de partea Rusiei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate