ȘTIRIUn rus pro Putin a vorbit pentru Libertatea: cum păcălesc rușii interdicțiile...

Un rus pro Putin a vorbit pentru Libertatea: cum păcălesc rușii interdicțiile de a intra pe rețelele sociale occidentale și bucuria la faptul că oligarhii sunt sancționați: Nu vă trimiteți cetățenii la acest război, nu furnizați arme Ucrainei! Dacă vreți să opriți focul, nu aruncați bețe în foc

Cotidianul „Libertatea” a realizat un interviu cu un cetățean rus și nu unul oarecare, ci cu un susținător al regimului Vladimir Putin.

Conform publicației amintite, Alexey Golikov este un cetățean care susține războiul dus de Rusia în Ucraina și a fost de acord să răspundă la câteva întrebări despre acest subiect.

Acesta nu s-a arătat îngrijorat de faptul că rețelele sociale occidentale nu vor mai funcționa în Rusia, după ce au fost interzise de regimul moscovit. Pur și simplu, oamenii vor folosi VPN-ul, pentru a le accesa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Facebook funcționează în Rusia prin VPN, Instagram va fi tot prin VPN, de mâine. Consider că țările din Occident și politica lor față de Rusia sunt responsabile pentru acest lucru”, a precizat el.

În ceea ce privește plecările celorlalte companii străine, Golikov spune că rușii se amuză de acest fapt. Dar cel mai mult îi bucură faptul că Occidentul îi sancționează pe oligarhi.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Noi râdem cu toții de faptul că pleacă McDonald’s, plecarea IKEA este, de asemenea, în regulă. Avem mai multe lanțuri mari de retail în zonă, există unele complet rusești, de exemplu „Петрович” (Petrovich, fondată în Sankt Petersburg, în 1995, n.r.). Lucrul amuzant este că majoritatea rușilor privesc sancțiunile cu râs și ironie, acum sunt o mulțime de glume despre asta. Desigur, înțelegem că ne va fi greu, dar în oameni s-a trezit o oarecare încăpățânare. Iar sancțiunile împotriva oligarhilor noștri ne provoacă, în general, o bucurie turbulentă”, a continuat rusul.

În ceea ce privește războiul, Alexei Golikov spune că acesta a început în 2014, iar Ucraina a dezvoltat un stat fascist cu ajutorul Europei.

„ În Ucraina, în ultimii ani, a apărut un regim fascist. Forțele Armate ale Ucrainei folosesc simbolurile SS, steaguri cu svastică. Monumente ale lui Bandera, un complice al naziștilor, au fost ridicate în orașe. Asta e tot ce distrugem acum. Europa a creat, în esență, un stat fascist în Ucraina.
În toți acești ani am vorbit cu oameni din Donețk și Luhansk. Republicile au fost întotdeauna pro-ruse. Ar fi fost necesar să preia complet controlul asupra lor încă din 2014. Consider că este o greșeală a lui Putin că atunci nu a făcut asta. Drept urmare, în 8 ani au murit foarte mulți oameni acolo. Oamenii ăștia au trăit timp de 8 ani sub bombardamente și au așteptat ca Rusia să vină să-i salveze”, a mai spus el.

Golikov a transmis și un mesaj cititorilor: „Ceea ce se întâmplă în Ucraina este rezultatul politicilor SUA și ale țărilor NATO. Nu am avut de ales. Ursul rus a fost împuns multă vreme cu un băț și acum întreaga lume îi poate observa furia. Nu faceți prostii, nu vă alăturați Statelor Unite! Nu vă trimiteți cetățenii la acest război, nu furnizați arme Ucrainei! Dacă vreți să opriți focul, nu aruncați bețe în foc”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
  Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

9 COMENTARII

 1. În aceeași ordine de idei, getule, va trebui să renunți la Bihor și Satu Mare. Lumea e bună așa cum e, cutia Pandorei trebuie lăsată închisă.România este prea slăbită de propria-i clasă politică ca să mai poată lua un război în cârcă. Norocul care i-a lipsit pe ei de răspundere și te lasă pe tine cu spatele acoperit, se cheamă NATO și este o organizație pe care o părăsești, dacă o părăsești, când ai armată, una adevărată, nu colecția de bețivi obezi de dinainte de ’89, care trăiește bine pe veresie azi. Și o economie care ține oamenii în țară, nu jaful actual. Ori, perspectiva asta pare destul de îndepărtată cu toptanul de asistați actual și tineretul educat să ia steroizi , să tragă manele pe nas și să-și lase copiii de izbeliște după 10 ani de căsătorie, sătui de rate și cu vedetisme în cap.Poate peste 100 de ani.

 2. Stai bre linistit, ursul nu mai din ala rau, din profil seamana mai degraba cu un Panda, amenintarile rusilor starnesc numai zambete…

 3. Vrem teritoriile românești furate de U kraina Maramureșul istoric, Bucovina de Nord,Herța și Bugeacul acum și fără prea multe comentarii din partea hoțului (u kraina).ar fi bine să dați înapoi și pământul furat de la polonezi,slovaci, ruși,asta daca aveți onoare.

 4. Așa cum v-am tot spus, nu mă pricep (nici) la presă. (Un colaborator al dvs. – poate primul la care am comentat – observa (aproape perfect) că nu par a mă pricepe la ceva anume.) Deci un asemenea articol la dvs. mă lasă dezorientat bine: de ce publicați așa ceva ? Probabil exclusiv din fidelitate față de principiul libertății de exprimare (nu cred că ați avea pe cine impresiona – pozitiv).

  Respectivul – din care redați – pare să fie în acord cu vederile Stângii americane. Acum nu multe minute – de exemplu – aceasta a publicat un articol al unui anume Philippe Gendrault, care afirmă cam aceleași lucruri (despre situația din Rusia).

  Ce vreau eu să spun acum ? Că este departe de a fi neglijabil faptul de a publica opinii cu care nu ești de acord. Dar dacă discuțiile între cititori lipsesc (poate fi și frica, sigur este absența cunoștințelor!), faptul că susțineți un principiu care este important devine tot … foarte puțin. Fiindcă lucrurile vor evolua tot „așa cum trebuie” – fiindcă oricum mai nimeni nu zice nimic.

  • E.T.

   R3Media a preluat acest articol de la o revistă globalistă deținută de Elvețieni, ziarul Libertatea.

   De ce credeți să Libertatea a dat interviul ăsta? Eu cred că cenzurarea informației rusești e o greșeală, e ne-occidentală, ilegală și incalcă pluralismul informațional. Like patronizing, ne apără statul și ong-urile de informație.

   de aia interviul ăsta e interesant, să vedem ce zic rușii, devreme ce Occidentul a creat baraj informațional . Eu n-am chef sa-mi fac analizele doar pe Gigi24 mincinoșii cu acționariat de la Banca Mondială

   nu cred că are dreptate că Ucraina era „stat fascist”, insă e clar că Ucraina a bombardat zonele secesionare din 2014 și a creat multe victime.

   • Bună ziua,

    Mulțumesc pentru răspuns. Da, văzusem la un moment dat de „Libertatea”-CTolontan-Ringier, dar uitasem. Mai sus, mă minunam de ce se poate scrie într-o țară faimoasă pentru neutralitate.

    Stânga americană (vorbesc de stânga Stângii, nu de stânga Dreptei) susține că nu-i nicio greșeală, că ar fi regula. De exemplu o doamnă australiană (Caitlin Johnstone e supărată foc – a avut o viață grea, plus că și JAssange e australian) scrie azi de măreția propagandei Democrației. Eu am încercat (fără succes – n-a răspuns niciodată) să îmi exprim dezacordul: eu zic că este școlarizarea precară – foarte! – care produce aceste efecte, nu propaganda în sine.

    ”Stat fascist” nu știu bine ce este – adică până la ce nivel trebuie să fie statul atins de fascism pentru a fi considerat astfel. Pot doar să vă spun că că nici știrile franceze pe care tocmai le-am auzit nu precizează că Mariupol cel bombardat ar fi (susține Stânga americană) sediul Azovilor. Nicicum să se precizeze la știrile libere că ar fi existat un „moment 2014” în această poveste. Mai știu că Stânga americană a publicat o mulțime de imagini de la paradele lor, cu accent pe steaguri, insigne, declarații, fapte etc.

  • Din punctul meu de vedere, este bine ca se mai pot publica stiri si puncte de vedere din ambele parti. Este evident ca ambele parti folosesc propaganda. Propaganda se foloseste si pe timp de pace, ce sa mai vorbim pe timp de razboi. Insa omul este inzestrat cu discernamant. Opiniile pertinente se formeaza prin ascultarea ambelor tabere. Opiniile dezinformate, manipulate, se formeaza prin ascultatea doar a unei tabere.

   Iar daca autorul sustine razboiul Rusiei in Ucraina, cu siguranta nu este de partea stangii americane. Din contra, stanga america sustine Ucraina in acest razboi. La fel o fac Soros, Rothschild si o intreaga pleiada de stangisti, marxisti si progresisti. Se pare ca a devenit o moda sa fii somat sa iti exprimi sustinerea pentru Ucraina. O moda printre progresisti.

   Insa din acest punct de vedere, R3Media este la inaltime, alaturi de majoritatea publicatiilor conservatoare.

   Dezamagirea cea mare este ActiveNews, care se pare ca a obosit sa sustina parerile conservatoare dupa lupta (laudabila de altfel) dusa in pLandemie. Se pare ca, cel putin in ce priveste razboiul acesta, a trecut de partea progresista. Cu tot tacamul, incluzand etichetarea cititorilor care nu le impartasesc parerile ca “putinisti”, cenzura comentariilor, inchiderea conturilor, etc. Actiuni rusinoase de altfel, infaptuite cot la cot cu progresistii. Pacat.

   Libertatea de a publica si de a sustine diverse opinii ar trebui sa fie fundamentala. Cenzura este marca dictaturii. Dictatura niciodata nu a reusit sa convinga pe nimeni cu argumente. Doar cu bata si cu pumnul in gura. Inchizand gura celuilalt, sa nu poata exprima vreo opinie contrara. Cenzura este semnul lipsei de argumente.

   Daca spui ca Ucraina este corupta si ca are laboratoare bilogice finantate de americani (lucru demonstrat deja si recunoscut in america) la ActiveNews esti “putinist”. Ma apuca rasul. Ideea este ca discutiile fie si contradictorii, ar trebui sa existe, dupa parerea mea. Lumea s-a cam saturat de variante oficiale trase de par si apoi fardate sa apara bine.

   • Bună ziua,

    Mi-ați face un mare serviciu dacă mi-ați arăta cazuri în care Stânga (americană/etc.) ar susține Ucraina (nu vorbesc doar de actualul război cu Rusia, ci de politica internă și externă a Ucrainei). Am tot spus și repet: eu vorbesc de stânga Stângii; dvs. (și încă mulți alți comentatori) păreți să vorbiți de stânga Dreptei (adică de Stânga oficială în lumea bună).

    Dvs. spuneți că „lumea s-a cam săturat” – nu știu cum știți asta: nici măcar câțiva oameni pe-aici nu există care să o arate, nicidecum o lume întreagă sătulă, pe nicăiei (n-am văzut eu, cel puțin). Chiar și aici lipsesc comentatorii sătui (articolul acesta începe să arate a excepție minoră).

    • Nu am idee la ce va referiti cu stanga Stangii si stanga Dreptei. La nivel politic, stanga si dreapta sunt destul de clar delimitate ideologic. In America, partidul Democrat sustine o ideologie de stanga, iar partidul Republican sustine o ideologie conservatoare, de dreapta.

     Este adevarat, conform lui Thomas Sowell, America a mers accelerat spre stanga in guvernarile Democratilor si mai incet, dar tot spre stanga, in guvernarile Republicane. Sunt de acord cu asta. Cu toate aceste nuante, ideile conservatoare sunt clare si sustinute public de Republicani si respinse tot public de catre Democrati. Lucrurile sunt destul de clare.

     Exemple in care democratii (adica stanga politica) sustin Ucraina gasiti in toata mass-media. Toata administratia Biden este de stanga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate