ACTUALITATERaed Arafat, despre Revelion: Nu va fi permisă circulația noaptea. Ieșim pe...

Raed Arafat, despre Revelion: Nu va fi permisă circulația noaptea. Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat, miercuri, că Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricțiilor în noaptea de revelion, astfel încât să se permită circulația până la ora 1:00, așa cum au solicitat reprezentanții HoReCa.

Întrebat la Digi24 cum se poate petrecere Revelion în contextual restricțiilor, Raed Arafat a răspuns: „Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor”.

„Nu există în acest moment, eu știu că nu avem în acest moment intenția să modificăm regulile. Înțeleg că HoReCa vrea până la ora 1:00, dar este exact situația în care oamenii vor vrea să meargă la petreceri și peste tot, în locuri greu de controlat și să se infecteze. Înțeleg situația lor financiară, dar ei trebuie să înțeleagă că o astfel de recomandare nu este foarte bună pentru populația care vrea să meargă în astfel de locații”, a spus Raed Arafat.

În privința celor care au rezervări la munte în pensiuni și hoteluri, secretarul de stat a spus că soluția cea mai onorabilă și cea mai corectă este ca cei care vor să petreacă revelionul este „să ducă mâncarea în cameră, să sărbătorești ca și cum ai fost acasă”, pentru a nu exista contact intens între persoane în sălile de evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite