marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATERaed Arafat, despre Revelion: Nu va fi permisă circulația noaptea. Ieșim pe...

Raed Arafat, despre Revelion: Nu va fi permisă circulația noaptea. Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat, miercuri, că Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricțiilor în noaptea de revelion, astfel încât să se permită circulația până la ora 1:00, așa cum au solicitat reprezentanții HoReCa.

Întrebat la Digi24 cum se poate petrecere Revelion în contextual restricțiilor, Raed Arafat a răspuns: „Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor”.

„Nu există în acest moment, eu știu că nu avem în acest moment intenția să modificăm regulile. Înțeleg că HoReCa vrea până la ora 1:00, dar este exact situația în care oamenii vor vrea să meargă la petreceri și peste tot, în locuri greu de controlat și să se infecteze. Înțeleg situația lor financiară, dar ei trebuie să înțeleagă că o astfel de recomandare nu este foarte bună pentru populația care vrea să meargă în astfel de locații”, a spus Raed Arafat.

În privința celor care au rezervări la munte în pensiuni și hoteluri, secretarul de stat a spus că soluția cea mai onorabilă și cea mai corectă este ca cei care vor să petreacă revelionul este „să ducă mâncarea în cameră, să sărbătorești ca și cum ai fost acasă”, pentru a nu exista contact intens între persoane în sălile de evenimente.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate