ACTUALITATER3media - peste jumătate de MILION de cititori unici în luna septembrie....

R3media – peste jumătate de MILION de cititori unici în luna septembrie. Cel mai citit articol, aproape 200.000 de vizualizări

Siteul R3media a înregistrat, în luna septembrie 2021, cea mai bună performanță din istorie: peste 538.000 de cititori unici (cf. Google Analytics sau 541.000 cf Trafic.ro).

De asemenea, în această lună siteul R3media a fost afișat de aproape 1 milion de ori: mai precis 967.000 de afișări (cf. Google Analytics).

Performanța lunii septembrie 2021 înseamnă o creștere de 63% față de precedentul record, stabilit în luna martie a.c.

De-asemenea, în luna septembrie, R3media a înregistrat și recordurile privind cele mai citite articole:

Articolul „Col. Florin Șinca despre motivele pentru care va ieși pe 2 octombrie în Piața Universității: Așa cum aveam înainte cartele de alimente, acum avem cartele de libertate. Ajunge!”, a strâns peste 188.000 de vizualizări.

Scrisoarea deschisă, publicată în premieră și exclusivitate, a unui grup de OFIȚERI (r) adresată președintelui Iohannis și premierului Cîțu, a strâns și ea 136163 de vizualizări.

În luna încheiată, R3media a înregistrat recordul pentru cel mai mare număr de cititori într-o zi: 105.000 de cititori unici, pe 28 septembrie.

Toate acestea au fost realizate cheltuindu-se o sumă derizorie, de aproximativ 4.000 de lei lună.  Spre comparație, siteul G4media, care cheltuie lunar sute de milioane de lei și are zeci de colaboratori, a înregistrat un record de 500.000 de cititori unici, pe 29 septembrie.

R3media are doar câțiva colaboratori, dintre care doar 3 (TREI),  constanți. Cu aceste resurse infime, am reușit să ne apropiem de siteurile care au contracte de publicitate de la corporații și relații în lumea politică.

Mulțumim, în primul rând, celor care ne-au susținut material, precum și partenerilor noștri: Editura Contra Mundum, Naturalia și Melidava.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

10 COMENTARII

 1. Felicitari!
  Din suflet…
  O remarca: Daca erati mai implicati cu resurse in redarea protestului recent, dar si in redarea scenei politice pe perioada motiunii, ati fi avut si mai mult de castigat.
  Am fost nevoit sa intru pe oficina G4media si pe alte site-uri carora nu m-am bucurat sa le umflu traficul, pentru a afla mersul evenimentelor…

 2. Domnule Șomănescu, jos pălăria pentru ce faceți împreună cu colaboratorii dvs. Cât despre partea materială,îmi permit o mică sugestie.Unii dintre cititorii dvs, printre care mă număr și eu, au tangențe reduse cu banca, iar pentru noi, instrumentul pe care l-ați putea folosi pentru donații, ar fi mai degrabă un nr. de tel. dedicat, care să aibe diverse sume de bani ca opțiune. Este o modalitate de plată discretă și la îndemâna tuturor cititorilor dvs și cred că ar funcționa foarte bine. Personal, nu m-ar deranja dacă ați lua si publicitate. Nu pot decât să vă admir și să vă mulțumesc pentru curaj și onestitate și să vă asigur de suportul și respectul meu în continuare.

 3. Sunteti un om bun , bine intentionat si credincios, din acesta cauza va ajuta Dumnezeu, este simplu 🙂
  Din pacate eu nu ma pot numara printre cei care au ajutat material acest site, desi va citesc zilnic, dar aveti si din aprtea mea un gand bun si un „Dumnezeu sa va ajute” !

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...