sâmbătă, aprilie 20, 2024
ȘTIRIR3media a împlinit 6 luni! Record de cititori în luna martie: Vă...

R3media a împlinit 6 luni! Record de cititori în luna martie: Vă mulțumim!

Dragi prieteni,

pe 6 martie, siteul și comunitatea R3media au împlinit șase luni de viață. Azi, pe 5 aprilie, am bucuria să vă anunț că luna martie, a șasea de viață pentru comunitatea noastră, a fost cea mai de succes din scurta noastră existență.

În luna martie, ne-au trecut pragul aproape 339.000 de cititori unici. Mai precis, 338.987(cf. Google Analytics)!.

Vă mulțumim! Nu aș fi crezut că în doar șase luni vom ajunge atât de departe. Fără contribuția dvs, la propriu, acest lucru nu ar fi posibil.

Sigur că raportat la alții, traficul nostru nu este mare, dar este o reușită excepțională în condițiile eforturilor depuse de 3-4 persoane. Alții au 4 persoane care se ocupă de un singur departament.

Vă asigur că nu ne vom opri aici! Scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți români, astfel încât să fim citiți de 339.000 de români pe zi, nu pe lună! De altfel, sper ca în cel mai scurt timp să pot anunța colaborarea cu unul dintre cei mai buni jurnaliști români în activitate, care vă va plăcea cu siguranță.

Dacă doriți să ne ajutați să creștem, puteți dona aici!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. Sunteți o echipă diversă și frumoasă, mișcată de dragostea pentru adevăr și firesc.

  Dumnezeu să vă binecuvinteze, să vă țină verticali, să vă lumineze neîncetat, să vă apere de vrăjmașul și de (inerenții) vrăjmași, iar în viața de zi cu zi, alături de Maica Domnului, să vă țină neîncetat în palma Sa, picurându-vă continuu în minte și suflete: curaj, smerenie, înțelepciune. Și să vă mântuiți. Și odată cu dumneavoastră, și noi. Doamne ajută!

 2. Sunt impresionat că ati reușit să faceti cu resurse așa putine o platformă așa de solidă și cu un trafic așa bun. Asta arată că lumea cere o platformă care nu e finanțată de guvern sau de ong-uri cu agende plantate din exterior.

  imi amintesc de exemplu de Huffington Post făcut de Ariana Huffington care la inceput era conservatoare in stil Bush (adică neoconservatoare globalistă) și după ce s-a certat taică-su cu Republicanii că n-a primit ceva post, a virat masiv spre stânga. La origine era o platformă vibrantă, anti-sistem. ulterior devenind de stânga s-a sclerozat ideologic și acum supraviețuiește numai cu donații de la miliardari veroși și este incorporată in sistem.

  și la noi oamenii simt nevoia unei prese care să nu fie incorporată in sistem. Guvernul actual a decredibilizat in așa fel presa dandu-le bani incât nu-și vor reveni din asta, toată viața li se va aminti că sunt finanțați de sistem și nu sunt independenți.

  Exemplu: mai știti scandalul cu educația sexuală? Credeti că așa intamplător au scris ziarele? NU! De fapt ONG-urile cu bani europeni sau de la „Fundație” au injectat mii de euro la jurnaliștii de sistem (libertatea, Gigi24, Adevărul), tolontan, ctp, mandruțu etc. Și brusc au apărut din toate partile articole, „studii”, interviuri, sau știri cu fete tinere gravide.

  Așa se face:

  1. creezi lobby in presă cu mii de euro și 30 de platforme care scriu aceleași lucruri și
  2. apoi legiferează politrucii „la cererea societății civile”.

  De aia o să mai donez și eu cat pot și indemn pe toti cititorii să contribuie cu sume cât de mici să compensăm finanțările nesimțite pe care cate un ONG le dă presei mercenare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE