duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATECol. Florin Șinca despre motivele pentru care va ieși pe 2 octombrie...

Col. Florin Șinca despre motivele pentru care va ieși pe 2 octombrie în Piața Universității: Așa cum aveam înainte cartele de alimente, acum avem cartele de libertate. Ajunge!

Colonelul (r) Florin Șinca anunță că va participa la protestul din 2 octombrie din Piața Universității,  argumentând decizia printr-o postare publicată pe pagina sa de facebook.

El consideră că s-a ajuns prea departe, România fiind „ un bolnav în agonie, un muribund”. Ofițerul în rezervă a comparat situația țării cu cea a Titanicului. „Nebunii au ajuns la butoane, s-au cocoțat la puterea discreționară, înconjurați fiind de un aparat represiv pe cât de incompetent, pe atât de obedient. A scris cronicarul acum trei veacuri ,,Și începură turcii a cuprinde țara”. Curvăsăria politică a atins cote de neimaginat. Când văd ce pigmei politici sunt azi, în comparație cu cei din vechime, mă apucă disperarea. Nebunii au pus mâna pe cârmă, Titanicul se scufundă, iar orchestra cântă!”

„Nu mai văd un medic în stare să oprească mascarada din care ei și big pharma câștigă enorm. Nu mai văd un procuror cu sânge în instalație. Nu mai văd un polițist cu verticalitate. Unde e studențimea, creierele, atitudinile de sacrificiu? Ce decădere! Că n-are importanță dacă ne vaccinăm sau nu. Ideea e să ni se încalce drepturile și libertățile, să vedem că se poate și așa, să ne obișnuim cu biciul stăpânului, să ne bage într-un tipar de acțiune, într-un model de triere, într-un țarc digital, scopul fiind implementarea controlului absolut al acestor diavoli. Trebuie să ne facă o ciorbă searbădă, lipsiți de reacție, să ne încalece.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Când instituțiile sunt torpilate din interior, șubrezite, când parlamentarii, în majoritate, sunt cu arme și bagaje în tabăra dictatorilor, fac jocuri oportuniste, au interese oneroase și mafii tranpartinice, doar strada mai poate asigura un reglaj și renașterea democrației concepute de eleni. La tv se contrează – de ochii soacrei – în Parlament se pupă și votează otova!

E noaptea minții și cu noua molimă, pretextul folosit pentru accelerarea noului regim vechi. Cel testat pe banii lui și ieșit negativ, sigur nu are boala sau are anticorpii. Cel care e vaccinat – s-a dovedit științific – poate transmite boala. Atunci de ce el are liber peste tot? Nu cumva pentru că se dorește să răspândească boala, nicidecum s-o oprească?

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Avem pretenția că legea legilor, Constituția, guvernează sistemul legislativ, iar Constituția este călcată în picioare.

Se permite prostituția și se încurajează avortul, însă nu ai voie să dispui după propria voință de tratamentul care ți se administrează! Mi-am dat seama din martie anul trecut, când eram în IGPR, că vor trece mereu la next level, pe repede înainte, așa cum e și acum cu certificatul verde. Zicea Iorga în 1909: ,,Cele mai benigne proiecte de legi, cum sunt toate proiectele de legi de represiune grozavă, la înfățișare sunt, în fond, foarte blajine.”

Bolșevismul a venit în 1944 pe tancuri, cu ranga în beciuri, în aresturi/,,cotețe”, cu țepușe sub unghii, cu scrâșnirea dinților în anchete, cu gulag și Experimentul Pitești. Naivii au fost duși să-i întâmpine pe ocupanți cu săruturi și flori. Venea lumea nouă. Și dracii de acum tot lumea nouă ne promit.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Și comunismul și globalismul se implementează ,,pentru binele comun” al umanității etc.

Azi, globalismul, noul bolșevism, este mult mai periculos, mai viclean și mai parșiv. Suntem în plin Sindrom Stockholm, victima a pactizat cu călăul, empatizează și chiar îi pune parte. În aceste condiții, voi fi vocea celui care strigă în deșert.

În condițiile în care suntem jefuiți zi de zi, ni se încalcă drepturi constituționale pas cu pas, iar țara e făcută praf, avem un inamic comun și noi nu reușim neam să ne unim împotriva lui. În ultimii ani au suit treptele puterii tot felul de neisprăviți, fără cultură, fără carte, cu trecut cețos, taman pentru că păpușarii de asemenea specimene aveau nevoie. Avem un președinte antiromân, mediocru și minoritar, dar cu apucături de dictator, care intră prin alunecare în Constituție. După el, potopul. Și care inaugurează statui de ucigași și de împilători ai poporului român.

Ajunge!

Atributele esențiale ale democrației au ajuns vorbe, simplă teorie în facultate. Asistăm azi la fracturi de logică și la paradoxuri mari, iar masterplanul distrugerii țării tocmai ce se pune în aplicare.

Uitați-vă cum ne sunt batjocorite drepturile și aproape nimeni nu se sesizează. Pluripartidismul a ajuns ca vai de lume, de vreme ce toate partidele (cu excepția AUR) au votat pentru reînvierea nazismului și a comunismului și introducerea certificatului verde, culmea, invocând libertatea.

Așa cum aveam atunci cartele de alimente, acum avem cartele de libertate. Este o mare tentație a regimurilor autoritare.

Până și în Imnul grăiește ,,Deșteaptă-te, române!”

E vremea să oblojim biata democrație. E vremea să nu mai avem libertatea pe cartelă.

Ne vedem pe 2 octombrie la Piața Universității”, a scris Florin Șinca.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

20 COMENTARII

 1. Șinca cată vinovații ?!
  Între ei oastea cea fără de număr, jumătate activă, jumătate cu pensii speciale – tot fără număr.
  Dar pentru care fapte ?

 2. Colonele scrii lucruri amestecate, tragi concluzii care par logice dar denota lipsa de gandire aprofundata. Ex.: De ce au vaccinatii liber cu toate ca pot transmite virusul? Asa cum virusul se poate depune pe haina oricui poate intra si in gatul vaccinatului care, insa, nu se imbolnaveste dearece are anticorpi. El pastreaza pentru un timp scurt virusul in gatlej pe care, da, il poate transmite mai departe. DAR NEMULTIPLICAT!!! si pentru o perioada scurta de timp. In consecinta pericolul reprezentat de vaccinat este extrem de mic. NU MAI BINE IL LAS LIBER PE VACCINAT PENTRU A INTARI IDEEA (ADEVARATA) CA VACCINAREA ESTE UTILA. Ce semnal s-ar da daca toti ar fi tratati la fel? Si apoi, nu se poate inchide tot, toti sunt de acord cu asta. Si mai ai multe din acestea, le avea si generalul Chelaru care s-a dovedit un om fals dar patriot nevoie mare.

  • Tocmai am aflat din surse sigure ca un vaccinat a murit de covid in urma unui focar la o clinica din Iasi.

   Ciocu mic cu propaganda

   Sa fie disponibile toate metodele de tratament pe piata (incluzand medicatia). Sa nu mai existe monopol pe tratament sau pe solutie.

 3. E trist ce comentarii se fac la adresa practic a oricărui om care iese în față să spună sau să facă ceva, indiferent dacă e bun sau rău, dacă e cunoscut sau necunoscut, dacă există motive suficiente de critică sau nu… Toți cei care îl criticați pe acest om – voi ce ați fi făcut dacă erați în poziția lui? De fapt, cel mai probabil nu ați fi fost în stare să ajungeți unde este el acum. De-asta și simțiți nevoia să criticați și să împroșcați noroi asupra oricui, fiindcă vă dă iluzia că sunteți mai buni sau mai răsăriți decât persoanele pe care le criticați, dar, în realitate, atitudinile astea nu denotă altceva decât ciudă, frustrare, invidie și complexe de inferioritate. Păcat. Asta-i România, presupun…

 4. w simplu ,vezi ca e unul care probabil a stat capra prea mult timp si a ajuns colonel ,GHEORGHITA il cheama ,scapa de jegul asta uman din armata

 5. Ehei….. s-a trezit si asta sa spuna si el ceva ca se plictiseste acasa la 50 de ani . Cu pensie de cateva zeci de mii e normal sa nu ai pe ce-i cheltui. Vila are, casa de vacanta are, masina bengoasa are amanta sa nu mai vorbim. Ce mai . A dat binele si peste asta. Acum vrea sa iese in pelerinaj prin buricul targului sa ceara ce . Eu cred ca are inundatie cu lichid cefalorahidian alterat la cap. Alta explicatie nu gasesc. Daca statul roman, legiuitorul hotaraste sa se respecte legile privind apararea sanatatii public , de ce se gaseste el mai cu mot decat statul Are cred si orbul gainior sau auz bombardat ca nu vede tarile din nordul Europei cu proportii de vaccinare peste 87% si pot iesi din starea de urgenta . Mai este si colonel dece o fi ,cu studii si educatie militara . Cred ca este cam cretin. Creinismul este o boala anegativismului.

 6. Ai făcut 50 ani colonele și vrei sa ne amintești că tu ai fost cheie de biserică atunci cand erai activ .Nici pe timpul lui Ceașcă nu a-ți avut asemenea facilități :pensionare la 48,49 sau50 ani ,pensii babane ,etc.Dar cei care lucrează in oțelării sau în mină ,ce sa mai spună? Ce pregătire ai tu de îi faci praf pe cei din sistemul sanitar ,pe cei care de 2 ani luptă pt.salvarea de vieți omenești,datorită acestei pandemii C19 ? Mănancă pensia babana în familie și nu te mai înfoia precum păunii .

  • Grigore, esti unul din dobitocii care si-au umplut gusa cu grauntele pt prosti, aruncate la inceput de Basescu si dupa aceea de alte curve politice intereate, Dobitocule, tu traiesti cu impresia a tu mori e foame si esti un sarac cu pensie mica din cauza ca are colonelul pensie babana? Nu dobi, esti sarac cu pensie mica pt ca esti prost si-ti umpli gusa cu graunte, iar astia ca tine ne mai si pricopsesc cu altii la fel de prosti ca sa ne conduca.

   • Daca ar fi fost ”activ”, el si cei ca el, Romania nu ar fi fost in situatia asta. Sobolanii masoni fac ce vor in Romania. Unde era acest Colonel cand Masoneria isi intindea plasa in Romania ? Era in Afganistan, in Irak ? unde eara ? Erau buni banii primiti de la masoni ? Armata e o adunatura de dobitoci.

    • Dl. colonel Șinca nu a făcut parte din Armată, ci din Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Oricine își dă seama, după uniforma. Dar dvs nu distingeți între uniforme, dar știți exact ce-au făcut liderii lumii…Pe de altă parte, nu jigniți Armata Țării!

 7. Sa recititi ”Ciocoii vechi si noi”, ca pe multi ii vom regasi acolo.

  Multi Dinu Paturica mai gasim si in zilele noastre…

  • . DUPA CE CA AU LUAT TOT, ACUM VOR VIATA VOASTRA SI A COPIIILOR!! UITATI-VA IN CROATIA. – PRESEDINTELE A ANUNTAT CETATENII CA SE OPRESTE ORICE. VACCINARE! PE. 2 OCT HAI TOATA NATIUNEA IN STRADA, CU MIC CU MARE, CU MINORITATI CA O FAMILIE MARE CE SINTEM! DATORITA PASIVITATII NOASTRE AM PIERDUT-O! ACUM DUPA 31 DE ANI DATORITA. ATITUDINII UNITE O VOM LUA INAPOI! E CASA NOASTRA. LASATA DE STRAMOSI! – – TSUNAMI–PESTE TRADATORI!’
   NOI NU SINTEM PT EI DECIT NUMERE! PT TAXE, IMPOZITE, PLATA DATORIILOR PRIN IMPRUMUTURILE FACUTE DE EI, PT EI ANALFABETII TADATORI SI VINZATORI DE NEAM! TREBUIE SA FIE EXEMPLU DE PEDEAPSA, CEA MAI CRUNTA, PT CA NIMENI NICIODATA A CUTEZA SA INGENUNCHEZE ACEST POPOR!
   ·

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE