ACTUALITATECurtea de Apel Bacău l-a salvat pe Iulian Bulai după ce a...

Curtea de Apel Bacău l-a salvat pe Iulian Bulai după ce a spus că Iisus are „o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”

Curtea de Apel Bacău a anulat hotărârea CNCD prin care deputatul USR PLUS Iulian Bulai a fost amendat cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook din 2019 în care afirma că Iisus provine „dintr-o familie foarte ciudată”, relatează Antena3.ro. Decizia nu este însă definitivă. În urmă cu două săptămâni CNCD a făcut recurs.

Curtea de Apel Bacău a anulat hotărârea CNCD prin care deputatul USR PLUS Iulian Bulai a fost amendat cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook din 2019 în care afirma că Iisus provine „dintr-o familie foarte ciudată”,  după relata R3media la vremea respectivă. Decizia nu este însă definitivă. În urmă cu două săptămâni CNCD a făcut recurs, precizează sursa citată.

„Un copil. Sărac şi provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinţii lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinţii să fi fost căsătoriţi, doar logodiţi. Naşterea lui arată extraordinarul dar şi limitele societăţii în care a apărut”, a scris, într-o postare pe Facebook, Iulian Bulai, despre Sărbătoarea Crăciunului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. ba Ioane ce drogat e ala cu juma de gram de canabis (cel mai probabil, inca nu stim sigur ce praf era) si cum naiba a stiut spp-ul sa-l prinda?

    da cand pnl/usr a decis in parlament legalizarea ierbii nu zici nimic?

    numa de partidu rusesc….

    bubui ba

  2. Atât a înțeles mintea lui de adolescent zmucit, Dinu Păturică și-a dat drumul la clanță.Probabil că ar fi primit cu aplauze la Bruxelles dar aici, se pare căca riera lui de politician a luat sfârșit.Să sperăm că se mai coace mintea lui șuie, are timp.E doar tânăr prost și încrezut.Timpul le rezolvă pe astea.Cei ce se înalță pre sine, vor fi smeriți.Sper ca Domnul să-Și facă milă de el și să-i arate limitele.

  3. Individul nu mai poate fi salvat decat ca exponat intr-o gradina zoologica ,inchis intr-o cusca alaturi de colegii de specie, cimpanzeii si gibonii .S-ar putea ca si alora sa le fie rusine cu el ,s-ar face de ras in cadrul speciei.Ar fi interesant de aflat ce cred gibonii si cimpanzeii tefelisti care au votat asemenea … ,nu vreau sa insult animalele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...