ȘTIRI Proteste violente în Germania. Mii de oameni acuză Guvernul că impune un...

Proteste violente în Germania. Mii de oameni acuză Guvernul că impune un sistem dictatorial

Peste 5.000 de oameni au protestat, miercuri, în Germania, acuzând Guvernul să încearcă să impună un regim dictatorial, anunță Bild, citat de SmartRadio.

În mediul online, oamenii compară deciziile guvernului cu cele din 1933, care i-au dat putere dictatorială liderului nazist Adolf Hitler, scrie sursa citată.

În timpul protestelor de miercuri, forțele de ordine din Berlin au intervenit cu tunuri cu apă pentru a dispersa miile de manifestanți care s-au strâns pentru a protesta împotriva restricțiilor impunse în contextual pandemiei. Au avut loc și arestări.

Guvernul german intenționează să introduce, miercui, noi restricții dure, prin care autoritățile să poată limita contactul social, să poată pedepsi nerespectarea obligației de a purta mască și consumul de alcool pe stradă, să poată închide magazinele și anula evenimentele sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite