ȘTIRI Proteste violente în Germania. Mii de oameni acuză Guvernul că impune un...

Proteste violente în Germania. Mii de oameni acuză Guvernul că impune un sistem dictatorial

Peste 5.000 de oameni au protestat, miercuri, în Germania, acuzând Guvernul să încearcă să impună un regim dictatorial, anunță Bild, citat de SmartRadio.

În mediul online, oamenii compară deciziile guvernului cu cele din 1933, care i-au dat putere dictatorială liderului nazist Adolf Hitler, scrie sursa citată.

În timpul protestelor de miercuri, forțele de ordine din Berlin au intervenit cu tunuri cu apă pentru a dispersa miile de manifestanți care s-au strâns pentru a protesta împotriva restricțiilor impunse în contextual pandemiei. Au avut loc și arestări.

Guvernul german intenționează să introduce, miercui, noi restricții dure, prin care autoritățile să poată limita contactul social, să poată pedepsi nerespectarea obligației de a purta mască și consumul de alcool pe stradă, să poată închide magazinele și anula evenimentele sportive.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate