ȘTIRIProteste violente în Germania. Mii de oameni acuză Guvernul că impune un...

Proteste violente în Germania. Mii de oameni acuză Guvernul că impune un sistem dictatorial

Peste 5.000 de oameni au protestat, miercuri, în Germania, acuzând Guvernul să încearcă să impună un regim dictatorial, anunță Bild, citat de SmartRadio.

În mediul online, oamenii compară deciziile guvernului cu cele din 1933, care i-au dat putere dictatorială liderului nazist Adolf Hitler, scrie sursa citată.

În timpul protestelor de miercuri, forțele de ordine din Berlin au intervenit cu tunuri cu apă pentru a dispersa miile de manifestanți care s-au strâns pentru a protesta împotriva restricțiilor impunse în contextual pandemiei. Au avut loc și arestări.

Guvernul german intenționează să introduce, miercui, noi restricții dure, prin care autoritățile să poată limita contactul social, să poată pedepsi nerespectarea obligației de a purta mască și consumul de alcool pe stradă, să poată închide magazinele și anula evenimentele sportive.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...