ACTUALITATE Portarul naționalei României, Ciprian Tătărușanu, s-a transferat la AC Milan, unul dintre...

Portarul naționalei României, Ciprian Tătărușanu, s-a transferat la AC Milan, unul dintre cele mai mari cluburi din Europa

Portarul echipei naționale a României, Ciprian Tătărușanu, va evolua din acest sezon la AC Milan, a anunțat presa italiană, suma transferului fiind de 500.000 de euro.

Tătărușanu a evoluat în ultimul sezon la formația franceză Olympique Lyon, apărând în șase partide pentru echipa lui Rudi Garcia.

Portarul de 34 de ani a efectuat vineri vizita medicală şi a semnat contractul cu AC Milan, unul pe trei ani, potrivit presei din Peninsulă.

Tătărușanu este titularul echipei naționale a României și a mai evoluat în carieră pentru Fiorentina, FCSB și Juventus București. Goalkeeperul este doar al patrulea român din istorie legitimat la AC Milan, după Florin Răducioiu, Cosmin Contra și Cristian Daminuță.

Dintre aceștia, doar primii doi au și jucat în partide oficiale pentru clubul italian. AC Milan este cel mai de succes club italian pe plan internațional, cu nu mai puțin de 18 trofee câștigate. Pe plan intern este al doilea club italian, după Juventus, având 30 de trofee naționale câștigate.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite