luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEPrimul mesaj din captivitate al lui Novak Djokovici: Dumnezeu e sus și...

Primul mesaj din captivitate al lui Novak Djokovici: Dumnezeu e sus și vede

Liderul tenisului mondial, Novak Djokovici, este deținut de către autoritățile australiene într-un hotel alături de migranți și alte persoane care așteaptă să afle dacă vor intra în țara respectivă.

După decizia de a-i refuza intrarea de miercuri noapte, Djokovici a depus un apel și așteaptă hotărârea instanței de luni.

Între timp, familia lui Nole a ținut o conferință de presă la Belgrad, în care a criticat hotărârile autorităților australiene. Mama lui Nole a spus că fiul său este ținut în condiții improprii, deși ar putea fi mutat de autorități în casa pe care a închiriat-o la Melbourne și să aștepte acolo.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Fiul meu este ținut prizonier! Locul în care stă este murdar, plin de insecte. Nu poate dormi. Mâncarea este groaznică. Nu este corect, este inuman!”, a spus femeia, conform Prosport.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

La rândul său, fratele lui Novak, Gheorghe (Djordje), a spus opiniei publice care este mesajul pe care l-a primit de la liderul tenisului mondial, din detenție.

„Dumnezeu vede tot, etica morală ca cel mai mare ideal de ridicale a spiritului. Bogăția mea e spirituală, a lor materială”, a scris Novak Djokovici în SMS-ul către fratele său, conform B92.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. “Adevărul este că în Australia este război civil. Sunt lupte de stradă, cu morţi şi răniţi, între agenţii Socialismului (poliţişti, jandarmi etc.) şi popor. Sunt greve, sunt blocate străzi şi cartiere. Poliţişii socialişti din Australia intră în case şi vaccinează cu forţa copiii. Pe scurt, Australia este imaginea Revoluţiei Bolşevice în Rusia sau, respectiv, a instaurării Regimului Nazist în Germania.

  Adevărul este că în enormă majoritate mass-media din România ascunde Războiul Civil din Australia.”

  […]

  “Adevărul este că s-a atras atenţia că nu e normal ca forţele de interne din Australia să colaboreze strâns cu forţele similare din Indonezia. Adevărul este că s-a subliniat atunci că singurul domeniu real de expertiză al forţelor de interne indoneziene este oprimarea opoziţiei. Adevărul este că s-a strigat atunci că avertismentele şi îngrijorările pe temă sunt „teoria conspiraţiei”. Adevărul este că forţele de interne din Australia Socialistă aplică exact măsurile indoneziene de oprimare a opoziţiei.

  Adevărul este că pe cei care fac aceste lucruri – în România, în Franţa, în Australia sau oriunde – o să-i mănânce Iadul. Veşnic. Şi pe ei, şi pe toţi cei din familia lor care îi sprijină, care colaborează cu ei. Şi care, implicit, sunt vinovaţi de complicitate la crimele acestora.”

  Câteva adevăruri
  https://mihaiandreialdea.org/2021/09/21/cateva-adevaruri/

 2. Revoluția spirituală poate începe acum prin acest Nole al Lui Dumnezeu. Nu le va face pe plac globaliștilor pentru că îL iubește pe Christos ! Diferența între un Om și o gloată de putregaiuri. Dumnezeu este sus, dar este și aici printre noi și vede totul !!! Cu Dumnezeu înainte fraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE