ACTUALITATEPrimarul general al Capitalei, Nicușor Dan: Sunt țări europene în care e...

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan: Sunt țări europene în care e o normalitate să ai 19 grade în casă

Sunt țări europene unde este o normalitate să ai 19 grade în casă, a precizat, luni seară, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, întrebat fiind despre lipsa căldurii din apartementele din București.

Prezent la Digi24, Nicușor Dan a fost întrebat în legătură cu plângerea unei femei din București, care spune că are o temperatură de doar 19 grade în casă, Nicușor Dan a spus:

„Să știți că sunt țări europene în care asta e o normalitate, să ai 19 grade”, a răspuns Nicușor Dan, fără să precizeze despre ce țări este vorba.

Edilul Capitalei a explicat că, din cauza temperaturilor scăzute de afară, a fost redusă temperatura și presiunea din sistemul de termoficare, pentru a evita avariile.

„Am avut două alternative: să dăm la foarte mulți 22 de grade, cu riscul să apară o avarie și unii să aibă 10 grade sau să dăm unei părți din București 19 grade. Tot ce putem face e să nu suprasolicităm rețeaua, să sperăm că nu o să crape, iar dacă va crăpa, suntem pregătiți să intervenim cât de repede pentru a remedia. Asta e tot ce putem să facem”, a adăugat Nicușor Dan, potrivit sursei citate.

O nouă avarie la reţeaua de termoficare din București a lăsat mii de bucureșteni fără căldură în case, fiind avarii în sectoarele 1,2,4,5 și 6. Potrivit sursei citate, din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare din București, căldura este livrată sub parametri în mai multe zone, după cum a relatat R3Media.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...